Ειδήσεις

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΄΄ ΒΙΣΤΩΝΕΣ ΄΄

Το λάδι της ΞΑΝΘΗΣ στην κορυφή του κόσμου.
Όχι μέσω Ιμαλαΐων.
Μέσω ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και Διεθνούς Διαγωνισμού.
Του Berlin GOOA.
Από τον περασμένο μήνα με ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ και ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ.
Σύντομα στον ΚΑΝΑΔΑ φιλοδοξεί κάποια τρίτη ανάλογη.
Μετά και από αυτή – καλώς να ορίσει – περνάει στο ΠΑΝΘΕΟ των κορυφαίων ελαιολάδων όλων των εποχών.
Παρατίθενται για του λόγου το αληθές οι επιτυχίες, όπως και η συμμετοχή στον ΚΑΝΑΔΑ.

Ο θεμελιωτής της ανεπανάληπτης επιτυχίας που αλλάζει τα δεδομένα του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου της πατρίδας μας Ανάργυρος Προμοίρας από κοινού με τη συζυγό του Κατερίνα Μπούκα, αποκαλύπτει με τα ακόλουθα λόγια την ταυτότητα της επιχείρησης.

Οι ελαιώνες μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και καλλιεργούνται από εμάς με πολύ πάθος και αγάπη και προσπαθούμε να παράγουμε ελαιόλαδο σε πολύ καλή ποιότητα και να το προσφέρουμε εμείς οι ίδιοι στον καταναλωτή έτσι ώστε να έχει επαφή ο καταναλωτής με τον παραγωγό

Διαθέτουμε ιδιόκτητους ελαιώνες τους οποίους καλλιεργούμε με παράδοση και μεράκι. Παράγουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρίστης ποιότητας με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά (οξύτητα

Η αγάπη μας για την γη και ο σεβασμός μας για τα ελαιόδεντρα, αποδεικνύονται από τον τρόπο με τον οποίο τα καλλιεργούμε.

Έναν τρόπο που έχει ως βάση του το νερό και τον ήλιο, χωρίς να χρησιμοποιούμε χημικά ή κάποια άλλη επιβλαβή διεργασία, ώστε να εξαναγκάζουμε το ελαιόδεντρο σε μεγαλύτερη παραγωγή και να καταλήγουμε τελικά στην ζημιά του.

Στέλιος Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button