Δημοτικές Εκλογές

O Χαράλαμπος Νασόπουλος υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμα γνωστού συνδημότη μας, του Χαράλαμπου Νασόπουλου.
Ο Μπάμπης ζει μόνιμα στην Ξάνθη, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Έχει πλούσιο κοινωνικό και εθελοντικό έργο. Πιο συγκεκριμένα εκτός από εθελοντής αιμοδότης, είναι Αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Ξάνθης, Επικεφαλής – Περιφερειακός Έφορος στους Προσκόπους και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης. 
Ο Μπάμπης υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης το 2010 και το 2019 και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ξανά γιατί με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που απασχολούν σήμερα την πόλη και τον Δήμο μας.
Είναι τιμή και ικανοποίηση να συμπορεύονται μαζί μας άνθρωποι της πόλης μας δραστήριοι και με ανήσυχο πνεύμα, διότι έτσι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!! 
Η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Μπάμπη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button