Ειδήσεις

Περιφερειακή Σύνθεση: “Πίσω από τις εξελίξεις για άλλη μία φορά η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ”

Πίσω από τις εξελίξεις τρέχει για άλλη μία φορά η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία κατόπιν εορτής “αποφάσισε” να ενισχύσει τις υποδομές στον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας στο Νομό Ροδόπης!

Για τον λόγο αυτό -δηλαδή για την ενίσχυση των υποδομών στη Νυμφαίας- ενσωμάτωσε στην τροποποίηση του Προγράμματος Δράσης που έφερε προς ψήφιση στη συνεδρίαση της 31ης Μαΐου δύο κωδικούς συνολικής χρηματοδότησης 50.000 Ε. Αλλά η είδηση δεν είναι αυτή.

Η θλιβερή είδηση είναι ότι τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης παραδέχτηκαν ότι δεν το σκέφτηκαν μόνοι τους, αλλά ότι την ενίσχυση των υποδομών τη ζήτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς!

Και έτσι απέδειξαν για άλλη μία φορά την παντελή άγνοια και την ακόμη μεγαλύτερη αδιαφορία τους για τα μείζονα ζητήματα της περιοχής μας και των ανθρώπων της που προσπαθούν παντί τρόπω να ορθοποδήσουν και να διαχειριστούν τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Θυμίζουμε ότι η παράταξή μας, ήδη από το 2020 είχε επισημάνει τόσο την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών της Νυμφαίας, όσο όμως και το γεγονός ότι αν η Διοίκηση της Περιφέρειας το ήθελε, θα μπορούσε να είχε προσφέρει σε αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια τότε, ο Περιφέρειαρχης έλεγε ότι αυτό “δεν είναι δική του δουλειά”, όμως τελικά υποχρεώθηκε να την κάνει και έτσι να αυτό-αναιρεθεί.

Πλέον, είναι προφανές ότι ο Χρήστος Μέτιος και οι άνθρωποι του δεν θέλουν να παράξουν έργο. Απλώς άγονται και φέρονται από τις εξελίξεις και καμιά φορά υπακούν σε υπουργικές προσταγές. Δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, δεν παράγουν σκέψη, δεν συζητούν προτάσεις, δεν αφουγκράζονται την κοινωνία.

Αυτό που κάνουν όμως δεν είναι Αυτοδιοίκηση. Δεν είναι καν Διοίκηση. Είναι ένα θέατρο του παραλόγου γιατί οι διοικούντες είναι ανίκανοι να πάρουν στα σοβαρά τους ρόλους τους. Δυστυχώς.

Από το Γραφείο

Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button