Ειδήσεις

Tips για το τέλειο μανικιούρ-πεντικιούρ του καλοκαιριού

Το καλοκαιράκι είναι πλέον εδώ και προστάζει να προσέξουμε και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας περισσότερο. Ένα πρώτο βήμα στη γυναικεία περιποίηση είναι το μανικιούρ και το πεντικιούρ, που χρειάζεται έξτρα προσοχή γι’αυτή την εποχή.

Πάμε να δούμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τα πιο περιποιημένα και όμορφα άκρα, για να λάμπεις στην παραλία.

Για αρχή θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το καλοκαίρι αξίζει να περιποιούμαστε και τα άνω και τα κάτω άκρα, για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ομορφιάς. Πριν επιλέξουμε το χρώμα του μανό ή του ημιμόνιμου βερνικιού, πρέπει να κάνουμε και μια σωστή προετοιμασία στα επωνύχια αλλά και στο σχήμα των νυχιών.

Σε αυτή την τόσο σημαντική διαδικασία θα μας βοηθήσουν οι τροχοί νυχιών. Ο τροχός νυχιών είναι το απαραίτητο εργαλείο που προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση και διευκολύνει με το άρτιο και επαγγελματικό του αποτέλεσμα. Δουλεύει σε πολλές και δυνατές στροφές και λειτουργεί αθόρυβα χωρίς κραδασμούς.

΄Ένα ακόμη tip που αξίζει να προσέξεις στη διαδικασία της περιποίησης των άκρων είναι και η επιλογή ενός ποιοτικού ημιμόνιμου ή βερνικιού. Ανακάλυψε μια σειρά από υψηλής ποιότητας προϊόντα, με λαμπερά χρώματα, υπέροχες υφές και εξαιρετικό αποτέλεσμα! Βρες όλα αυτά που ταιριάζουν στο γούστο και το στυλ σου και ανάδειξε τα υπέροχα άκρα σου σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση.

Αν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις το τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ για το καλοκαίρι, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Katabra και επίλεξε όλα τα προϊόντα για την περιποίηση των νυχιών σου, στις πιο απίθανες τιμές.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button