Ειδήσεις

Ιδανικές συνθήκες μεταφοράς βιολογικού υλικού: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις

Η μεταφορά βιολογικού υλικού είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία που χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, σωστή διαχείριση και απόλυτη εχεμύθεια. Πραγματοποιείται με συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς και έχει την ανάγκη από ειδικό ιατρικό εξοπλισμό.

Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι για να μεταφερθεί συγκεκριμένο βιολογικό υλικό, θα πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω, ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πρώτα απ όλα θα πρέπει να πραγματοποιείται η μεταφορά βιολογικού υλικού όταν υπάρχει και η ιδανική θερμοκρασία. Κάθε θερμοευαίσθητο υλικό μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια σε θερμοκρασίες από -70°C μέχρι και 37°C. Όλη η διαδικασία γίνεται με θαλάμους ειδικά πιστοποιημένους από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και με απόλυτη παρακολούθηση της θερμοκρασίας, από την παραλαβή μέχρι και την παράδοση, σε real time χρόνο.

Ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να προσεχθεί κατά τη μεταφορά βιολογικού υλικού είναι ο χρόνος. Ο ίδιος διαμορφώνεται κάθε φορά στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε υλικού και του κάθε πελάτη. Προτεραιότητα στην περίπτωση αυτή είναι η άμεση παράδοση εντός πόλεως και φυσικά η αυθημερόν μεταφορά σε κάθε πόλη, εντός Ελλάδας.

Μπορεί να το θέτουμε ως τελευταίο, αλλά και η συσκευασία είναι ένα σημαντικό ζήτημα και παίζει σημαντικό ρόλο στην ασφαλή μεταφορά του εκάστοτε βιολογικού υλικού. Η Biotrans χρησιμοποιεί πιστοποιημένο σύστημα συσκευασίας για τους εξής λόγους:

  • Για την προστασία της δημόσιας υγείας σε περίπτωση διαρροής
  • Για την προστασία της ακεραιότητας του βιολογικού υλικού, από ακραία περιβαλλοντικά φαινόμενα, από κραδασμούς και υψηλές πιέσεις.

Πάντα θα πρέπει να θυμάσαι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις προέχει η ασφάλεια και η σωστή και έγκυρη πραγματοποίηση της διαδικασίας μεταφοράς των βιολογικών υλικών. Η Biotrans προσφέρει μια εξαιρετική εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες της και αποτελεί έμπιστη και αξιόπιστη επιλογή για τις συγκεκριμένες παροχές υγείας.

Γνώρισε κι εσύ τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική μας σελίδα Biotrans ή επικοινώνησε μας και θα σου λύσουμε κάθε πιθανή σου απορία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button