Ειδήσεις

Η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. και η υπεύθυνη Δημοσίων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α., επισκέφθηκαν την περιοχή μας

Η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. Elizabeth Lee και η Cynthia Harvey, υπεύθυνη Δημοσίων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α., επισκέφθηκαν την περιοχή μας με αφορμή τη διεξαγωγή της κοινής στρατιωτικής άσκησης Ελλάδος-Η.Π.Α. Ωστόσο, οι δύο κυρίες, αποδεχόμενες πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νικολάου Ευφραιμίδη, παρέτειναν την παραμονή τους στην Ξάνθη προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 24-5-2021, οι δύο κυρίες ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, ενώ την επόμενη μέρα, Τρίτη, επισκέφθηκαν τις περιοχές Σταυρούπολης και Μύκης, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ιδιαίτερες ομορφιές του φυσικού τοπίου της περιοχής, και να συνομιλήσουν με κατοίκους και επιχειρηματίες του τόπου. Αμφότερες δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες από την επίσκεψή τους, ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη, και υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα επισκεφθούν και πάλι την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button