Ειδήσεις

Πούρα & Metaxa: Ο τέλειος συνδυασμός για ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις

Τα πούρα είναι απολαυστική εμπειρία για τις αισθήσεις αλλά και σύμβολο για κάθε bon viveur. Ξεχωρίζουν για την εξαιρετική μυρωδιά τους, για την προέλευσή τους αλλά και για τον γνήσιο καπνό τους. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με επιλογές πούρων αλλά και Metaxa για να τα συνδυάσεις.

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν τα Cohiba, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την ποιότητα τους αλλά και για την κουβανή καταγωγή τους! Μπορείς να τα βρεις σε διάφορες διαμέτρους (ring) αλλά και πολλές επιλογές που ξεχειλίζουν καπνικά αρώματα.

Μια επίσης γνωστή πρόταση, αποτελούν και τα Montecristo, που επίσης έχουν τις «ρίζες» τους στην Κούβα και περιτριγυρίζονται από μια ελκυστική πανδαισία αρωμάτων!

Αν τα πούρα είναι η αγαπημένη σου καπνιστική συνήθεια, αξίζει να ανακαλύψεις όλες τους τις ποικιλίες και τα είδη όπως πουράκια και να τα συνδυάσεις με το κατάλληλο ποτό.

Μια υπέροχη επιλογή ποιότητας είναι το Metaxa και συγκεκριμένα αυτό των 5 αστέρων, το οποίο είναι ελληνικό ποτό και δημιουργημένο από τον Σ. Μεταξά. Είναι ένα μείγμα μπράντυ και αρωματικών μοσχάτων από τα νησιά του Αιγαίου τα οποία του προσδίδουν τον αιγαιοπελαγίτικο χαρακτήρα του. Το βασικό συστατικά του είναι οι σταφίδες οι οποίες συνδυάζονται με κρασί από τη Λήμνο ή τη Σάμο δημιουργημένο από μοσχάτο σταφύλι. Η παλαίωση του γίνεται για τουλάχιστον 5 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.

Αν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις τα αρώματα και τις γεύσεις των καλύτερων κατηγοριών σε πούρα και ποτά, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Cava Rokos και επίλεξε αυτά που ταιριάζουν στα γούστα και τις προσωπικές σου απαιτήσεις, με ασφαλή online αγορά και άμεση αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button