ΑΟΞ-ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 2-0

Μετά τις διαδοχικές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, η Xanthi FC το απόγευμα της Παρασκευής αντιμετώπισε σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, την ομάδα του Άρη Αβάτου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητας της αγωνιστική τους φόρμας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League «Σουρωτή».

Μετά τις διαδοχικές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, η Xanthi FC το απόγευμα της Παρασκευής αντιμετώπισε σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, την ομάδα του Άρη Αβάτου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητας της αγωνιστική τους φόρμας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League «Σουρωτή». Το τελικό σκορ της αναμέτρησης που έγινε στο προπονητήριο της ομάδας ήταν 2-0 και διαμορφώθηκε από τα γκολ του Χρήστου Λισγάρα με κεφαλιές στο 15′ και το 52′.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Εμπλιούκ – Οτουζμπίρ).

XANTHI FC: Γκαραβέλης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Συλλά, Θυμιάνης, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Φασίδης, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Καντά. Έπαιξαν και οι: Τζελέπης, Σταθάκης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Μελισσόπουλος Ρ., Φάκης, Τενεκές, Αγγελόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Δόντσος, Βαφειάδης, Λαζαρίδης, Γκέκας, Κοτόπουλος, Σιχλιμοίρης. Έπαιξαν και οι: Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος Μ., Μελισσόπουλος Ν., Εφεντόπουλος, Ταχτσίδης, Ζήνωνος, Ζωσιμίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button