ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΝΟΔΕ

Τώρα που η ΝΟΔΕ μετακόμισε από την Μ. Βόγδου στα νέα της γραφεία που εγκαινιάστηκαν το πρωί της Κυριακής, ελπίζουν και οι νεοδημοκράτες να δουν μία αξιοπρεπή αντιπολίτευση και από την πλευρά των τοπικών κομματικών παραγόντων. Πάντως ακούσαμε την κ. Ιακωβίδου, πρόεδρο του ανώτερου κομματικού οργάνου της ΝΔ στην Ξάνθη, να συνεναινεί στο αντιπολιτευτικό ρόλο και λόγο σε όλα τα στελέχη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αντιπολίτευση δεν είναι μόνο προνόμιο της ΝΟΔΕ αλλά μπορούν και τα στελέχη της όπως ο κ. Κοντός και ο δήμαρχος να ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση και στα τοπικά της στελέχη.

Τώρα που η ΝΟΔΕ μετακόμισε από την Μ. Βόγδου στα νέα της γραφεία που εγκαινιάστηκαν το πρωί της Κυριακής, ελπίζουν και οι νεοδημοκράτες να δουν μία αξιοπρεπή αντιπολίτευση και από την πλευρά των τοπικών κομματικών παραγόντων.


Πάντως ακούσαμε την κ. Ιακωβίδου, πρόεδρο του ανώτερου κομματικού οργάνου της ΝΔ στην Ξάνθη, να συνεναινεί στο αντιπολιτευτικό ρόλο και λόγο σε όλα τα στελέχη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αντιπολίτευση δεν είναι μόνο προνόμιο της ΝΟΔΕ αλλά μπορούν και τα στελέχη της όπως ο κ. Κοντός και ο δήμαρχος να ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση και στα τοπικά της στελέχη.


Κυρία Ιακωβίδου, αυτό έτσι και αλλιώς το πράτουν τα στελέχη. Οι απλοί νεοδημοκράτες ψηφοφόροι θέλουν να δουν πιο μαχητικό το προεδρείο της ΝΟΔΕ σε ότι αφορά τα τοπικά πράγματα και μη μας πείτε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και σε τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο δεν δίνουν εναύσματα με τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόζουν πού έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί από τους πολίτες της Ξάνθης να πούν το ψωμί ψωμάκι.



ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Είπε ο Κρατικός Περιφερειάρχης Θύμιος Σώκος το μεσημέρι της Παρασκευής που επισκέφτηκε την Ξάνθη προκειμένου να συσκεφθεί με τους αιρετούς της Ξάνθης και να δρομολογήσουν έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.


Βέβαια αυτό που είπε ο κ. Σώκος, ότι δηλαδή λεφτά υπάρχουν μου θυμίζει το προεκλογικό πυροτέχνημα του Γιώργου Παπανδρέου που έλεγε: “Λεφτά υπάρχουν”.


Εμείς να συμβουλεύσουμε τον κ. Σώκο, αν βρήκε τα λεφτά να τα φυλάξει για τις δύσκολες μέρες που έρχονται και που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα τις κάνει δυσκολότερες όχι μόνο για τους Ξανθιώτες αλλά για όλους τους Έλληνες.



“ΓΑΤΑ” Ο Φ. ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ


Θα χαρακτήριζα “γάτα” τον Φ. Καραλίδη που αντί να ζητήσει χρηματοδότηση για το νέο σχεδιασμό του δρόμου από το 8ο χιλιόμετρο μέχρι τις Θέρμες και φανούν πολλά τα λεφτά στο κράτος των Αθηνών, σχεδιάζει το έργο σε δύο κομμάτια. Δηλαδή 8ο μέχρι Εχίνο και Εχίνο μέχρι Θέρμες και βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολιτών που μένουν στον ορεινό όγκο, οι οποίοι πολλές φορές λόγω των κατολισθήσεων μένουν…χωρίς δρόμο. Τώρα βέβαια για την τουριστική δίοδο οι γνώμες διίστανται και είναι πολλές. Η πρώτη είναι ότι είναι έργο του Νομάρχη άρα ας μην το αναδείξουμε και άλλο ρίχνοντας λεφτά για την βελτίωσή του και η άλλη είναι ότι αν από κατολισθήσεις κλείσει ο δρόμος Εχίνος-Θέρμες τι να τον κάνεις τον δρόμο προς Άγιο Κωνσταντίνο.



ΤΑ “ΠΗΡΕ” Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ


Ο Γ. Παυλίδης που κατηγορήθηκε στη σύσκεψη του κ. Σώκου, ότι δεν άφησε μελέτες ώριμες για να χρηματοδοτηθούν και ιδιαίτερα το σπίτι του Χατζηδάκι, έγινε έξαλλος λέγοντας πώς είναι δυνατόν ένα έργο να είναι σε εξέλιξη και να μην είναι ενταγμένο;



ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ – ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ


Ο Φ. Καραλίδης λέει ότι το σπίτι του Χατζιδάκι δεν είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα, ο κ. Παυλίδης λέει ότι είναι.


Όμως απ όσο γνωρίζω και αν δεν με απατά η μνήμη μου το έργο κοστολογήθηκε κοντά στα 5 εκ ευρώ. Και απ ότι όλοι μας ξέρουμε η Νομαρχία από ίδιους πόρους έδωσε τα πρώτα 400 χιλιάρικα. Τα υπόλοιπα 4, 6 εκ. ευρώ που θα βρεθούνε; Μήπως αυτό το ποσό θέλει να εντάξει ο Φ. Καραλίδης στο ΕΣΠΑ;


Πιστεύω ότι κάπου εδώ κοντά θα ακουστούν αλήθειες από τους αιώνιους πολιτικούς αντιπάλους, τον Φ. Καραλίδη και τον Γ. Παυλίδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button