Πολιτική

Πολιτική δραστηριότητα της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ

Κλιμάκια της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή και Βασίλη Μπέλλο επισκέφθηκαν χωριά, γειτονιές και εργασιακούς χώρους της Ξάνθης.

Ο Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Αβδήρων τονίζοντας στις ομιλίες  του την ανάγκη οι εργαζόμενοι, αγροτοκτηνοτρόφοι και νέοι μαζικά να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που στέκεται στο πλευρό των φτωχών λαϊκών στρωμάτων αποκαλύπτοντας τις αντιλαϊκές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνοντας τον αγώνα ενάντια στην υλοποίησή τους από όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις που διαδοχικά τις εξειδικεύουν στην Ελλάδα. Να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο Κόμμα που στέκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, αντιπαλεύει έμπρακτα την εμπλοκή της χώρας μας στη γενοκτονία που διαπράττει το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ απέναντι στον παλαιστινιακό λαό, στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Βασίλης Μπέλλος επισκέφθηκε το Ερευνητικό Κέντρο ΑΘΗΝΑ και γειτονιές της πόλης της Ξάνθης. Στις ομιλίες του ανέδειξε το πώς η «πράσινη μετάβαση» στο όνομα της οποία πίνουν νερό όλα τα αστικά κόμματα και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται «μαύρη» για τα λαϊκά στρώματα. Η “Πράσινη Μετάβαση” της ΕΕ και οι διακηρύξεις της περί προστασίας τάχα του περιβάλλοντος αποδείχθηκαν ευρωοδηγίες για την καταπάτηση και την καταστροφή περιοχών φυσικής ισορροπίας και οµορφιάς από τους ενεργειακούς οµίλους και την εγκατάσταση ΑΠΕ µε κριτήριο τα κέρδη τους και άγρια καταστολή σε όσους τα αντιπαλεύουν. Οι φόροι, που τάχα θα µειώνονταν, εκτοξεύτηκαν µε την προσθήκη των «πράσινων» χαρατσιών, την ψηφιακή φορολεηλασία των αυτοαπασχολουµένων, την ώρα που οι µεγάλοι όµιλοι απολαµβάνουν φοροασυλία κι επιδοτήσεις.

Επίσης κλιμάκια της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ  βρέθηκαν στους μεγάλους εργασιακούς χώρους της Ξάνθης για να αναδείξουν το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς καλώντας στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων με ταξικό προσανατολισμό στις 11π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button