Ειδήσεις

Ο ΚΟΞ έχει ιστορικό παρελθόν, δυναμικό παρόν και λαμπρό μέλλον

Η αγωνιστική επανεκκίνηση της κολύμβησης, μετά από μακρά περίοδο απραξίας λόγω της πανδημίας για τον covid – 19, άρχισε το δεύτερο 15μερο του Απριλίου με τις Ημερίδες για τις Εθνικές ομάδες (18 & 19-4-2021) και τις Ημερίδες ορίων Κολύμβησης (24 & 25-4-2021).
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος με τρεις αθλητές του, την Τζούμα Ευαγγελία τον Μπίζα Κωνσταντίνο και τον Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο.
Ο Κ.Ο.Ξ. με την ανακοίνωση της επανεκκίνησης της κολυμβητικής δράσης , εκτός των άλλων προβλημάτων (εκτός λειτουργίας κολυμβητήριο) αντιμετώπισε το πρόβλημα της μετακίνησης των αθλητών του σε όμορους νομούς όπου φιλοξενούνται για τις προπονήσεις τους, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19.
Τα παιδιά της Ευαγγελίας Πολίτου πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει για την κατάκτηση των ορίων για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2021.
Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που για μια ακόμη φόρα απέδειξαν ότι με κόπο, υπομονή και πείσμα μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου , που στις πιο αντίξοες συνθήκες , αποδεικνύει ότι η ΑΞΙΑ του προπονητή φαίνεται στο αποτέλεσμα.
Από πλευράς συμμετοχής και επιδόσεων :
Η Τζούμα Ευαγγελία (Νεανίδων) αγωνίστηκε στα 50μ ύπτιο με χρόνο 34,07 που είναι όριο για το πανελλήνιο και στα 100μ ύπτιο με 1.18,33
Ο Μπίζας Κωνσταντίνος (Παίδων) αγωνίστηκε στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 34.54 που είναι όριο για το πανελλήνιο και στα 100μ πρόσθιο με 1.21,91
ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος (Παμπαίδων Α) αγωνίστηκε στα 50μ πεταλούδα με τον εξαιρετικό χρόνο 30.13 και στα 50μ ελεύθερο με 28,16 που είναι και τα δύο όρια για το πανελλήνιο επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση.
Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ιστορικό παρελθόν, δυναμικό παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.
KOΞ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button