Απογευματινή προπόνηση

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Στην προπόνηση της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν περισσότερη ώρα με την τακτική ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Στην προπόνηση της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν περισσότερη ώρα με την τακτική ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Σταύρος Σταθάκης.
Οι Δημήτρης Σουάνης, Δημήτρης Κομεσίδης και Δημήτρης Γούτας που είχαν την ονομαστική τους εορτή σήμερα, δέχθηκαν τις ευχές όλων των ανθρώπων της ομάδας και με την σειρά τους κέρασαν τα… καθιερωμένα γλυκά.
Το βράδυ της Τρίτης σε μία όμορφη εκδήλωση στα γραφεία των Xanthifans τιμήθηκε ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ως MVP της περασμένης σεζόν με βάση σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων. Το παρών στην εκδήλωση μαζί με τον Αυστριακό τερματοφύλακας έδωσαν και οι Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμος, Λοντίγκιν και Εντιμάρ.

Διαιτητής

Διαιτητής της 8ης αγωνιστικής στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Δημήτρης Μποζατζίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) και δεύτερος ο Ιωάννης Σταματογλου (ΕΠΣ Καβάλας) ενώ 4ος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button