Δημοτικές Εκλογές

Στράτος Κοντός στο STAR 88,8: «Βιώνουμε καθημερινά το μέγεθος των προβλημάτων που υπάρχουν στο Δήμο Ξάνθης”

Αρκετός ο χρόνος για την ομαδα μας να παρουσιασει τις θέσεις της

Τον περασμένο Μάϊο ο Στράτος Κοντός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στο Δήμο Ξάνθης. Στο ερωτημα αν αυτό το χρονικό διάστημα ήταν, είναι αρκετό για να πείσει τον Ξανθιώτη να τον ψηφίσει για δήμαρχο, απάντησε σήμερα το πρωι στο STAR 88,8 που ήταν φιλοξενούμενος στην ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη :

«Ναι πιστεύω ακράδαντα  ότι  είναι αρκετό το χρονικό διάστημα. Εχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα από ανθρώπους απ’ όλο το φάσμα της κοινωνίας  του Δημου Ξάνθης και είναι πολύς ο πολιτικός  χρόνος. Δεν είχαμε κάποιο θεσμικό ρόλο έτσι ώστε να μπορούμε να κινούμαστε εντός  του θεσμικού φάσματος της τοπικής αυτοδιοίκησης

Είναι αρκετός ο χρόνος για μια νέα ομάδα, για μια νέα κίνηση να δείξει ποια είναι, να παρουσιάσει  τις  θέσεις της, να παρουσιάσει τους ανθρώπους της και φυσικά να θέσει το σύνολο της ομάδας στην κρίση του Ξανθιώτικου λαού»

Στο ερώτημα γιατι πήρε την απόφαση να ασχοληθεί τώρα με την τοπική αυτοδιοίκηση είπε:

«Γιατί είδαμε και βιώνουμε καθημερινά το μέγεθος  των προβλημάτων που υπάρχουν στο Δημο Ξάνθης. Και από τη στιγμή που κρίναμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αλλάξει η εικόνα αυτής της πόλης , πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button