Ειδήσεις

Νέα χρηματοδότηση 257.000 ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει 257.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε στην Περιφέρεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Καπετανίδης, με τη συμβολή του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου, περιφερειακού συμβούλου Έβρου, κ. Βασίλη Γαλάνη.

Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, το ΝοσοκομείοΔιδυμοτείχου θα μπορέσει να αποκτήσειαπαραίτητοιατροτεχνολογικό, πληροφοριακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό που θα καλύψει ανάγκες στα χειρουργεία, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, στη στεφανιαία μονάδα, στη μονάδα τεχνητού νεφρού,στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στους θαλάμους Covid-19, στο εμβολιαστικό κέντρο, στο πνευμονολογικό ιατρείο, στο μικροβιολογικό εργαστήριο, στην ιατρική, νοσηλευτική και διοικητική υπηρεσία, στο φαρμακείο κ.α.

Με αφορμή την έγκριση της χρηματοδότησης κ. Μέτιος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και είχε συνάντηση με τον κ. Καπετανίδη και τον κ. Γαλάνη για τα ζητήματα του Νοσοκομείου.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button