Πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στην Ιεράπετρα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός της Ξάνθης χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΙ πολύ σημαντική ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η Ξάνθη βρίσκεται πια στη 2η θέση όπου υπερτερεί βασικά του ισόβαθμου Λεβαδειακού.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος τεχνικός.

«Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα καλοί καταφέραμε να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη, που μας φέρνει αυτή τη στιγμή στη 2η θέση, που ήταν ένας στόχος πολύ μεγάλος και πολύ μακρινός για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε και στο παιχνίδι της Τετάρτης να φύγουμε νικητές ώστε να μπούμε στα παιχνίδια των πλέι οφ με κάποιο προβάδισμα σε ό,τι αφορά τη 2η θέση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ, που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν ν’ ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση».

Για το αν το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά είναι “καλό” για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη μετά το τέλος του α’ γύρου ήταν πάρα πολύ μακριά, όχι μόνο από την 1η και την 2η θέση, αλλά και από αυτές των πλέι οφ και αυτή τη στιγμή έχουμε καταφέρουμε να είμαστε στη 2η θέση γιατί υπερτερούμε στην ισοβαθμία του Λεβαδειακού. Είναι “κάτι”, είναι μια θέση που σου δίνει ελπίδα ότι μπορεί ν’ ανέβεις στη Σούπερ Λιγκ».