Ειδήσεις

Επίσκεψη του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη στη Σταυρούπολη και στο Κέντρο Υγειας

Τη Σταυρούπολη επισκέφτηκε ο βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης και είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Ελευθεριάδη με τον οποίο συζήτησαν  θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχτούν οι ορεινές περιοχές της Ξάνθης και ιδιαίτερα η Σταυρούπολη.Την ανάγκη στήριξης των ορεινών περιοχών του Νομού μας , την έχω επισημάνει στις συνεδριάσεις της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κατ’επανάληψη» τόνισε ο κ. Τσιλιγγίρης

Στη συνέχεια , επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τη Διεύθυνση.

Με τη κυρία Διευθύντρια συζήτησε  τρόπους ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας, το οποίο εμφανίζει ελλείψεις στο ακτινολογικό τμήμα και σε οδηγούς ασθενοφόρων.

Ο βουλευτής Ξάνθης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του  στο έργο που επιτελεί το Κέντρο Υγείας , στο οποίο θα σταθεί αρωγός με όλες  του τις δυνάμεις.

«Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση όλης της περιοχής»

Ενημερώθηκε για το ρυθμό των εμβολιασμών καθώς το Κέντρο Υγειας της Σταυρούπολης είναι ένα από τα Εμβολιαστικά Κέντρα κατα της νόσου Covid-19 στην ΠΕ Ξάνθης.

«Η σύγχυση που έχει προκληθεί αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca έχει οδηγήσει σε πτώση του ρυθμού εμβολιασμών, κάτι το οποίο ως έναν βαθμό είναι απολύτως λογικό. Παρόλα αυτά ,θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε μέσω του εμβολιασμού να δώσουμε ένα τέλος στον εφιάλτη της πανδημίας και να πάρουμε πίσω τον έλεγχο των ζωών μας» δήλωσε ο κ. Τσιλιγγίρης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button