Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στην πλαστότητα εγγράφων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, στην πλαστότητα εγγράφων.

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν, σε δύο εκπαιδευτικές σειρές, συνολικά τριάντα (30) αστυνομικοί και συνοριακοί φύλακες που υπηρετούν στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης, στο Τμήμα Αλλοδαπών, στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου και στον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

 Το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν αξιωματούχοι της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ακόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας της Πρεσβείας Sylvie AYME και ο Αξιωματικός Σύνδεσμος Ασφαλείας της Πρεσβείας Jean-Christophe JOLY.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση στην αναγνώριση και τον εντοπισμό πλαστών εγγράφων κατά τον έλεγχο αλλοδαπών, ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα τους.

Στο τέλος της εκπαίδευσης απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Διευθυντή Λάμπρο Τσιάρα στην Ακόλουθο Εσωτερικής Ασφάλειας της Πρεσβείας της Γαλλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button