Ειδήσεις

Mε το Δήμαρχο Τρικκαίων συναντήθηκε στα Τρίκαλα ο Φανουράκης

Συναντήθηκε χθες στα Τρίκαλα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης. Για την επίσκεψη του ο αντιδήμαρχος δήλωσε:

«Σε πολύ καλό κλίμα, αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δήμαρχό μας Μανώλη Τσέπελη και τον Θεσσαλό Δήμαρχο.

Συζητήσαμε θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό των έξυπνων πόλεων, όπου στην νέα αυτή ψηφιακή εποχή, οι νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μας οδηγούν σε καινοτόμες, έξυπνες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική και προνοιακή πολιτική των ΟΤΑ, ανταλλάσσοντας απόψεις για πιθανή συνεργασία των Δήμων μας, σε επιμέρους τομείς.

Στη συνέχεια, με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη παρακολουθήσαμε τον αγώνα Τρίκαλα-Α.Ο.Ξάνθης, για την 19η αγωνιστική της Super League 2…

Μπορεί το παιχνίδι να μην ανέδειξε νικητή, ωστόσο έχω την αίσθηση πως οι δύο Δήμοι θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε μερικές…ενδιαφέρουσες φάσεις στο ‘’γήπεδο’’ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των Δημοτών μας…»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button