ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗ 2η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Καλημέρα σας και Χριστός Ανέστη Είμαι στενοχωρημένη με την παραχώρηση του “Αμοιρίδειου” για Τούρκικη προπαγάνδα την 2η μέρα του Πάσχα και την επόμενη του Αμφιθεάτρου της “Στέγης Γραμμάτων” και πάλι για την ίδια προπαγάνδα. Αυτά τα χρεώνουμε ως Ξανθιώτες, εξ ολοκλήρου στον Δήμαρχο Ξάνθης.

Καλημέρα σας και Χριστός Ανέστη


Είμαι στενοχωρημένη με την παραχώρηση του “Αμοιρίδειου” για Τούρκικη προπαγάνδα την 2η μέρα του Πάσχα και την επόμενη του Αμφιθεάτρου της “Στέγης Γραμμάτων” και πάλι για την ίδια προπαγάνδα. Αυτά τα χρεώνουμε ως Ξανθιώτες, εξ ολοκλήρου στον Δήμαρχο Ξάνθης.


Οταν διάβασα την επιστολή του κ. Σεμπαϊντήν Καραχότζα προς τον κ. Δήμαρχο, ένοιωσα ντροπή που δεν αποφάσισα και εγώ να πάρω μολύβι και χαρτί για να ρωτήσω τον κ. Δήμαρχο με ποιο δικαίωμα μας ξεφτίλισε;


Ψηφίσθηκε για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου – των Δημοτών. Δεν του χαρίσθηκε κανένας χώρος.


Τις ιδιοκτησίες του και εάν τις παραχωρήσει κάπου λάθος, θα τον κρίνουμε σαν άνθρωπο, αλλά την περιουσία του Δήμου (την δική μας) είχε αρμοδιότητα να την παραχωρήσει και μάλιστα σ’ αυτούς που μόνο μας βρίζουν και τον ίδιο ακόμη; Εάν αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν κάποιον, εμάς τους υπόλοιπους τι μας νοιάζει;


Τα φυλλάδια που διένειμαν – οι ομιλίες τους και στις δυο εκδηλώσεις ήταν σε γλώσσα κράτους που μόνο εχθρικές διαθέσεις έχει για την Ελλάδα και πολλές απαιτήσεις για την Μουσουλμανική Μειονότητα, την οποία βέβαια χρησιμοποιούν.


Οσο για τους Μειονοτικούς Μουσουλμάνους, ας σκεφθούν μήπως όλα τα ευεργετήματα που τους παραχωρήθηκαν (μόρια για σπουδές – μόρια στο ΑΣΕΠ, διορισμούς και άλλα) τους κάνουν μειονεκτικούς στα μάτια των υπολοίπων συμπολιτών τους; Γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν λιγότερο μυαλό από μένα, αλλά απαιτούν όλο και περισσότερες διευκολύνσεις.


Υπάρχουν και άλλες μειονότητες στον τόπο μας με διαφορετική θρησκεία και γλώσσα (Αρμένιοι – Εβραίοι και άλλοι) που χωρίς ευεργετήματα προοδεύουν, μορφώνονται, μιλούν άπταιστα Ελληνικά, είναι αγαπητοί σε όλους, τιμούν και αγαπούν την πατρίδα τους που είναι πατρίδα όλων μας.


Εάν όλοι αγαπήσουμε τον τόπο μας (την πατρίδα μας) νομίζω πως η ζωή μας θα είναι πιο όμορφη.


Με σεβασμό


Ε. Ε.


Πλατεία Ελευθερίας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button