Ειδήσεις

Με Football League, Super League 2 και BasketLeagueτο Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ3

FOOTBALL LEAGUE

Σάββατο 3 Απριλίου, στις 12:00, Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος

Στην 3η αγωνιστική της FootballLeague, η νεοφώτιστη ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη(παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε επαγγελματικό πρωτάθλημα) υποδέχεται στο γήπεδο της Σπάρτης τη φιλόδοξη Ρόδο, που πάντως ξεκίνησε με δυο ισοπαλίες στην έδρα της.

Περιγραφή: Γιώργος Χαϊκάλης.

 

SUPERLEAGUE 2

Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται η SuperLeague 2 και η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας δύο παιχνίδια της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 3 Απριλίου, στις 14:45, Εργοτέλης-Τρίκαλα «Αγώνας επιβίωσης» στο Παγκρήτιο στάδιο, καθώς ο Εργοτέλης μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες με 1-0, αλλά παραμένει σταθερός στην εξάδα, ενώ τα Τρίκαλα (με απουσίες λόγω Covid-19) δεν έχουν νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια.

Περιγραφή: Κώστας Βασιλάκης.

Κυριακή 4 Απριλίου, στις 14:45, ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός

Οι γηπεδούχοι του ΟΦΙ Ιεράπετρας βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, ενώ ο Λεβαδειακός παραμένει σταθερά ψηλά και ως δεύτερος θέλει να προσθέσει άλλους τρεις πόντους στο ενεργητικό του.

Περιγραφή: Ηλίας Χριστογιαννόπουλος.

 

BASKETLEAGUE

Το πρωτάθλημα της BasketLeague συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής, εκ των οποίων οι τρεις θα μεταδοθούν απευθείας η ΕΡΤ3:

Σάββατο 3 Απριλίου, στις 17:00, Μεσολόγγι-Λάρισα Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τις δύο ομάδες της Περιφέρειας. Η Λάρισα έχει μια νίκη περισσότερη από το Μεσολόγγι, αλλά όποιος δεν τα καταφέρει στον αγώνα του Αγρίνιου θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Περιγραφή: Κώστας Σωτηρίου.

 

Σάββατο 3 Απριλίου, στις 20:00, ΑΕΚ-Λαύριο Αναμέτρηση κορυφής στο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ, μεταξύ δυο ομάδων που ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας (14 νίκες-4 ήττες). Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάτου.

Κυριακή 4 Απριλίου, στις 20:00, Περιστέρι-Προμηθέας Σπουδαίο παιχνίδι με το γηπεδούχο Περιστέρι (ρεκόρ 10-9) να απειλεί τον Προμηθέα που έχει τρία παιχνίδια λιγότερα και καλύτερο απολογισμό σε νίκες ήττες από τον κυριακάτικο αντίπαλο του (11-5). Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου. Ρεπορτάζ: Κώστας Χαλβατσιώτης.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button