Ειδήσεις

Η Ξάνθη δεν αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς από κανένα

Λάθη κάνουμε όλοι, η διαφορά είναι στο πως τα αντιμετωπίζουμε. Υπήρξε ένα μεγάλο λάθος λοιπόν στη συγκεκριμένη δράση η οποία και πρέπει να διορθωθεί.  Επειδή μίλησε για λάσπη ο αν. τουρισμού και για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, παραθέτω απόσπασμα του τεχνικού δελτίου της περιφέρειας ΑΜΘ, που αφορά τη συγκεκριμένη δράση για την οποία διαμαρτυρήθηκα για τον αποκλεισμό της Ξάνθης: 

Μία δράση που αφορούσε όλη την Περιφέρεια, τροποποιήθηκε  και ενώ αυξήθηκε ο προϋπολογισμός της, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι άφησε έξω την παραλιακή ζώνη της Ξάνθης, ενώ συμπεριέλαβε περιοχές από όλες τις άλλες παραθαλάσσιες περιφερειακές ενότητες. 

Μετά τις διαμαρτυρίες μας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε δημόσια ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Ξάνθης, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού επικοινώνησε μαζί του και δεσμεύτηκε ότι θα το διορθώσει. Το άκουσα, ανέμενα τη διόρθωση. Θεώρησα ότι είχαμε να κάνουμε  με λόγια ενός ανθρώπου σοβαρού, που σέβεται τους συνομιλητές του. Δυστυχώς φαίνεται με βάση τις σημερινές αντικρουόμενες δηλώσεις του ότι αυτό δεν ισχύει, εκθέτοντας το θεσμό που υπηρετεί. Μάλλον βρίσκεται σε σύγχυση. 

Ποιος ή τι μεσολάβησε και αρνείται να προβεί στη διόρθωση της συγκεκριμένης δράσης για την οποία δεσμεύτηκε ο ίδιος;

Δεν αξίζουμε αυτής της αντιμετώπισης και συμπεριφοράς και θεωρώ ότι χρέος, όλων των Ξανθιωτών συμβούλων, ιδιαίτερα μετά τον αχαρακτήριστο εμπαιγμό του συγκεκριμένου αντιπεριφερειάρχη, την προσπάθεια του να μας βγάλει τρελούς και τις παλινωδίες του, να διεκδικήσουμε την διόρθωση της συγκεκριμένης δράσης ώστε να συμπεριλάβει και περιοχές μας, αλλιώς να καταψηφιστεί. Το οφείλουμε στη Ξάνθη, αν σεβόμαστε τον τόπο μας και τις αξίες που υπηρετούμε.

01/04/2021

Μιχάλης Αμοιρίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button