Ειδήσεις

Μαρία Πολυμέρη: ‘Τουρίστας – Αντιπεριφερειάρχης’, ίσως – ‘Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού’, σίγουρα ΟΧΙ!»
Γραπτή δήλωση Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Θάσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (30/03) και αφού είχε 40 μέρες στην διάθεσή του από τότε που έλαβε γνώση της επερώτησης που υπέβαλλα, δεν ήταν σε θέση να παράσχει ούτε την παραμικρή ουσιαστική απάντηση. Όπως, επίσης, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσει οτιδήποτε με στοιχειώδη σοβαρότητα, στα πραγματιστικά πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης.

  • Τι έχει γίνει για την προβολή της Θάσου και της Περιφέρειάς μας, ως σήμερα;

Τίποτα! Δεν υπάρχει ούτε καν μια φωτογραφία της περιοχής μας στο εξωτερικό, σε καμία χώρα! Δεν υπάρχει καμία αναφορά όσον αφορά την ασφάλεια που είμαστε σε θέση να παράσχουμε! Είμαστε ανύπαρκτοι!

  • Τι έχει δρομολογηθεί για τις αναγκαίες κτιριακές εγκαταστάσεις στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας;

Τίποτε. Η «άποψη» του είναι πως είναι νωρίς να μιλήσουμε…

Στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει, γιατί κατά την «άποψή» του έχουν … πληγεί όλες οι επιχειρήσεις παγκοσμίως (!) οπότε το ίδιο έχει συμβεί και σε εμάς, άρα για ποιον λόγο να τις στηρίξουν;

Δεν κατάλαβε ότι η ειρωνεία και η  επιθετικότητα με την οποία προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκεια του, δεν επαρκεί. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια δεν έχει συνειδητοποιήσει ποια είναι η θέση του και οι ευθύνες του. Οι έννοιες του Σχεδιασμού και της Διεκδίκησης είναι λέξεις άγνωστες για τον ίδιο!

Δεν είναι καν σε θέση να αντιληφθεί ότι οι επιχειρήσεις του τουρισμού δεν βάζουμε το κλειδί στην πόρτα κι ευθύς έρχονται οι τουρίστες ως … εκ θαύματος. Απαιτείται δουλειά η όποια από πλευράς Περιφέρειας δεν έχει γίνει!

Κλείνοντας θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση του: «Που ήμουν πριν ένα χρόνο όταν ο ίδιος είχε ατέρμονες «συζητήσεις» αλλά στην ουσία έκανε διακοπές;» Η απάντησή μου είναι: Εργαζόμουν στον τομέα μου που εδώ και 20 χρόνια είναι ο Τουρισμός. Η ασχετοσύνη είναι δικό του χαρακτηριστικό!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button