Άλλη ομάδα στα εκτός έδρας…

Την αλλαγή προσώπου της ομάδας μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων την γνωρίζαμε. Η εμφάνιση όμως και το τελικό αποτέλεσμα με ήττα 19 πόντων από έναν αντίπαλο που έπαιζε για τους ίδιους στόχους με εμάς, δεν το περιμέναμε. Και για να είμαστε λίγο πιο αυστηροί ήταν απαράδεκτο.

Την αλλαγή προσώπου της ομάδας μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων την γνωρίζαμε.


Η εμφάνιση όμως και το τελικό αποτέλεσμα με ήττα 19 πόντων από έναν αντίπαλο που έπαιζε για τους ίδιους στόχους με εμάς, δεν το περιμέναμε.


Και για να είμαστε λίγο πιο αυστηροί ήταν απαράδεκτο.


Το τελικό σκορ 84-65 δείχνει ότι στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα, αυτή της Ερυθραίας.


Σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι η ομάδα μας θα μασούσε σίδερα στο παρκέ.


Η ομάδα Μπάσκετ στην ουσία κατέβαινε για δύο αποτελέσματα, την νίκη που θα σήμαινε αυτόματα την σωτηρία ή την ήττα με λιγότερους από 3 πόντους, έχοντας σε περίπτωση ισοβαθμίας το πλεονέκτημα του goal average.


 Τίποτε από τα δύο δεν πέτυχε, και ελπίζει στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια να πάρει την μια και μοναδική πολυπόθητη νίκη που χρειάζεται ώστε να παραμείνει και του χρόνου στην Α2 κατηγορία.


Τα δεκάλεπτα αναλυτικά 24-12, 50-31 ημίχρονο, 70-49, 84-65 τελικό.


Από τους παίχτες του Γιώργου Ζαφειρούδη οι μόνοι που ξεχώρισαν με το σκοράρισμά τους ήταν: ο Γέλενιτς με 23 πόντους και ο Κάντιτς με 16 σημειώνοντας οι δυο τους 39 από τους συνολικά 65 της ομάδας αφήνοντας αρκετά πίσω τους τον Γκογκίδη με 6 και τον Αναγνωστόπουλο με 5 πόντους.


Επόμενη και προτελευταία ευκαιρία το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 17:30 στο Φίλιππος Αμοιρίδης με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό.


 Με όπλο την μεταμόρφωση της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες και την καθιερωμένη πλέον υποστήριξη των Xantifans από τις εξέδρες για να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια ώρα αρχίτερα το θαύμα, που πριν μερικούς μήνες έμοιαζε ακατόρθωτο, δηλαδή την σωτηρία της ομάδας. Να είμαστε όλοι εκεί.       


 Σύλλογος xanthifans

Σχετικά Άρθρα

Back to top button