Ειδήσεις

Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο Ξανθιώτης Γιώργος Συμεωνίδης

Υποψήφιος  με το συνδυασμό ΑΚΑΣ με επικεφαλής τη Σοφία Σακοράφα θα είναι ο Ξανθιώτης Γιώργος Συμεωνίδης στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ.  Ο Γιώργος Συμεωνίδης είναι μέλος του “ΟΦΚΑ Οδυσσέα Αγ.Δημητρίου”. Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σχολής τεχνολογικών εφαρμογών. Είναι υπάλληλος της βουλής των Ελλήνων στη διεύθυνση  τεχνικών έργων.

Για την υποψηφιότητα του δήλωσε:

“Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ΑΚΑΣ με υποψήφια πρόεδρο την κ. Σοφία Σακοράφα στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ.

Τα τελευταία χρόνια, όντας μέλος του “ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγ.Δημητρίου” ενός από τα κορυφαία Σωματεία Στίβου της χώρας, βιώνω από κοντά το επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης των κ.κ. Σεβαστή και Παναγόπουλου.

Οι αντίξοες συνθήκες, ο αήθης πόλεμος, τα ψευτοδιλήμματα και οι διαρκείς μεταλλάξεις της στάσης της πολιτικής απέναντι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδια σε αυτήν την πορεία.

Οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε τα υγιή κύτταρα του αθλητισμού, τους Αθλητές, τους Προπονητές, τα Σωματεία σ’ όλη την Ελλάδα και ν’ αποδείξουμε πως δεν είμαστε καταδικασμένοι να οδηγηθούμε στην παρακμή και τον στραγγαλισμό.

Η ΑΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ,

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ’ΟΛΟΥΣ!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button