Ειδήσεις

Συνάντηση του Δ.Σ της ένωσης Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με το βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και ενεργειών το Δ.Σ της ένωσης Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 συνάντηση  με τον Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας , διατυπώθηκαν εκτενώς σημαντικά ζητήματα όπως η αύξηση των οργανικών θέσεων της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγος . Επί του θέματος  ο κ. Τσιλιγγίρης τοποθετήθηκε θετικά χαρακτηρίζοντας επιβεβλημένη την ενίσχυση της Υπηρεσίας μας και δεσμεύτηκε σχετικώς .

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε το ζήτημα της κτιριακής μετεγκατάστασης του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγος  αλλά και η ανάγκη προμήθειας ενός σύγχρονου σκάφους που θα καλύπτει πλήρως τις επιχειρησιακές ανάγκες της Υπηρεσίας .

Από πλευράς του ο κ. Τσιλιγγίρης μας διαβεβαίωσε για  την μεταβίβαση όλων των ζητημάτων στο Υπουργείο και την παρακολούθηση αυτών για την υλοποίηση τους.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τσιλιγγίρη για την εξαιρετική στάση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια για τα προβλήματα που απασχολούν  την Υπηρεσία, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και της αναβάθμισης αυτής σε  Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος.

       

                  Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

 

          ΤΣΙΜΠΛΑΣ Σπυρίδων                                                                   ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Χρήστος

                                                                         

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button