Ειδήσεις

«ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ»: « Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ τους ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821;»

Η δημοτική παράταξη «Νέα Ξάνθη» έστειλε επιστολή στο δήμαρχο Ξάνθης και ρωτά αν ο Δήμος εχει αναλάβει πρωτοβουλία για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τοποθετώντας πανό στο δημαρχείο όπως κάνει σε αλλές εκδηλώσεις και αν προκειται να πραγματοποιήσει διαδικτυακες διαλέξεις από ιστορικους της περιοχής μας, όπως συμβαίνει σε άλλους δήμους της χώρας μας. Μάλιστα η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Πασχάλη Λύρατζη είναι διατεθειμένη να τοποθετήσει με δικά της έξοδα το πανό

  ΠΡΟΣ

    ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΘΗΣ

    κ. Μανώλη Τσέπελη

Κύριε Δήμαρχε,

Την 25η Μαρτίου του 2021 γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης, το σημαντικότερο γεγονός της σύγχρονης ιστορίας μας.

Στους  περισσότερους Δήμους της χώρας μας τοποθετούνται, πανό σε δημοτικά κτίρια αλλά και πραγματοποιούνται διαδικτυακές διαλέξεις από ιστορικούς των περιοχών τους.

Επειδή δεν είδαμε ς σχετικές πρωτοβουλίες  από μέρους σας ώστε να τοποθετήσετε κάποιο πανό στο Δημαρχείο όπως κάνατε σε άλλες περιπτώσεις.

Επειδή καμία απόφαση δεν έχει εκδοθεί από μέρους σας  προκειμένου νααποδώσουμε έναν φόρο τιμής στους ήρωες του 1821.

ΕΡΩΤΑΣΤΕ

Έχετε προγραμματίσει κάτι από τα παραπάνω που σας αναφέραμε ή κάτι ανάλογο  προκειμένου να τιμήσουμε και εμείς ως Δήμος Ξάνθης τους ήρωες του 1821;

Εάν όχι αιτούμαστε ως Δημοτική Παράταξη, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο (απόφαση επιτροπής Ποιότητας Ζωής ) να μας επιτρέψετε ώστε να τοποθετήσουμε ένα πανό με δικά μας έξοδα, που θα απεικονίζει τους ήρωες του 1821 έμπροσθεν του δημαρχείου, όπως έχει γίνει και σε άλλες εορταστικές εκδηλώσεις.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε  άμεσα προκειμένου να ξεκινήσουμε την δημιουργία του πανό ώστε να τοποθετηθεί έγκαιρα στο Δημαρχείο.

Αναμένουμε το γρηγορότερο δυνατόν την απάντησή σας .

 

                                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

‘’ ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ ‘’

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

                                                ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ     ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ

                                                ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button