Ειδήσεις

Χαριτωνίδου Ειρήνη: “Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ή Κέντρο συναυλιών, λαμπιονιών, απευθείας αναθέσεων – Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…”

Παρατηρώντας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας (Σάββατο απόγευμα), καθώς και στη γέφυρα του Κόσυνθου (Κυριακή απόγευμα) δεν μπορούμε να πούμε ότι γίναμε σοφότεροι.

Από την αρχή διαμαρτυρηθήκαμε και κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τις επικίνδυνες πρακτικές/πολιτικές του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ασκαρίδη σχετικά με τις ΘΛΕ 2021.

  • Ανακοίνωση προγράμματος χωρίς την έγκριση του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού.
  • 30.000€ για καρναβαλικό διάκοσμο σε καρναβάλι δια περιφοράς (διαδικτυακό).
  • Απευθείας αναθέσεις χωρίς προγραμματισμό.

ΑΛΛΑ…ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.

Τα αποτελέσματα αυτών των πράξεών σας τα είδαμε να διαδραματίζονται στα παράθυρα των τηλεοπτικών καναλιών, δυσφημίζοντας την πόλη μας και τους κατοίκους αυτής, που εδώ και ένα χρόνο προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Αυτό που δεν είδαμε όμως, είναι η παραδοχή των λαθών σας, που μας οδήγησαν ως εδώ, καθώς και την συγγνώμη σας… Αντ’ αυτού, είδαμε την προσπάθεια σας να επιρρίψετε τις ευθύνες στην νεολαία μας και στην αντιπολίτευση.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποδώσουμε Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Όταν θα θέλετε κ. Ασκαρίδη να δράτε ως άλλος Καίσαρας, θα πρέπει να αναλαμβάνετε και τις ευθύνες που σας αντιστοιχούν και αυτές είναι πολλές.

  • Κ. Ασκαρίδη, δεν μπορεί να απαιτείτε από τον κόσμο της Ξάνθης να τηρεί σωστά τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του covid-19, όταν για μια εβδομάδα εμφανιζόσασταν εσείς και η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, κυρία Αχταρίδου, χωρίς να φοράτε σωστά τη μάσκα σας.
  • Κ. Ασκαρίδη, δεν μπορείτε να κατηγορείτε την νεολαία μας για τη μη τήρηση των μέτρων, όταν ο ηθικός υπεύθυνος είστε εσείς με το επίσημο πρόγραμμα των ΘΛΕ που εσείς επιβάλλατε.
  • Κ. Ασκαρίδη, εσείς προσκαλούσατε, μέσω του επίσημου προγράμματος, τους δημότες να συμμετάσχουν στο «Μουσικό Εμβόλιο….με djs…Αντίδοτο…στην κεντρική πλατεία, πάντα με μάσκα και ας είναι η λάθος μάσκα».
  • Κ. Ασκαρίδη, η αποτυχία του Σαββάτου συνεχίστηκε και την Κυριακή, όπου μέσω του επίσημου προγράμματος δημιουργήσατε στους πολίτες μια λανθασμένη εικόνα ενός φαντασμαγορικού σόου (κάψιμο Τζάρου, πυροτεχνήματα), με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολίτες στη γέφυρα του Κόσυνθου, περιμένοντας να δουν αυτά που τους τάξατε. Γεγονός που σας οδήγησε στην αλλαγή της ώρας παρουσίασης των πυροτεχνημάτων.

Η αλλαγή του επίσημου προγράμματος την Κυριακή της αποκριάς (μη ύπαρξη μουσικής/dj και αλλαγή ώρας παρουσίασης των πυροτεχνημάτων) ομολογεί τα λάθη σας και το αποτυχημένο πρόγραμμα των ΘΛΕ 2021 που εσείς ως “Καίσαρας” αποφασίσατε.

Είναι ανεπίτρεπτο να κατηγορείτε την νεολαία μας αρχικά και αηδιαστικό να άρετε αυτή σας την κατηγορία στη συνέχεια για λόγους μικροπολιτικής και όχι ηθικής.

Είναι επίσης ανεπίτρεπτο να κατηγορείτε την αντιπολίτευση για κατασκευή ψεύτικων γεγονότων με στόχο την συκοφάντησή σας, όταν οι εικόνες που προβλήθηκαν πανελλαδικά σας εκθέτουν.

Όταν στρώνετε το τραπέζι (στολισμός κεντρικής πλατείας), βάζετε μουσική (djs), σερβίρετε φαγητό/ποτό (επίσημο πρόγραμμα), ανάβετε τους προβολείς (πυροτεχνήματα), δεν φταίνε οι καλεσμένοι (δημότες) που θα προσέλθουν, παρά μόνο ο οικοδεσπότης, δηλαδή ΕΣΕΙΣ…!!!

 

16/3/2021

 «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

 Χαριτωνίδου Ειρήνη

Δημοτική Σύμβουλος

Μέλος Δ.Σ. Κέντρου Πολιτισμού

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button