Ειδήσεις

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: “ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ….”

Η Ξάνθη για ακόμη μία φορά δυστυχώς θα γίνει γνωστή πανελλαδικά από τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τις εκατοντάδες κόσμου να διασκεδάζουν υπό τους ήχους της μουσικής και υπό το πολύχρωμο φως πυροτεχνημάτων!!
Ο Δήμαρχος Ξάνθης και οι συνεργάτες του φέρουν ακέραιη την πολιτική ευθύνη για το «αλαλούμ» που συνέβη σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, διότι δεν φρόντισαν να προλάβουν ή να αποτρέψουν αυτή την κατάσταση..
Όπως λοιπόν για ό,τι θετικό συμβαίνει στην πόλη πιστώνονται την επιτυχία, έτσι και τώρα είναι πολιτικά εκτεθειμένοι και υπόλογοι απέναντι στους επαγγελματίες της πόλης μας, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, στους γονείς και στους μικρούς μαθητές και σε όλους τους πολίτες που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα καθημερινά προκειμένου να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και να κερδίσουμε κάποια στιγμή την ελευθερία μας και την κανονική μας ζωή.
Η αφέλεια, ο πολιτικός ερασιτεχνισμός και η «άγνοια κινδύνου» που βιώνουμε ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ίσως γίνει αιτία να οδηγηθούμε ως τοπική κοινωνία, σε δυσκολότερες καταστάσεις…
Επειδή όμως η ανοχή όλων μας έχει εξαντληθεί, σύντομα όλοι θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας…
Ξάνθη 13 Μαρτίου 2021
Δημοτική Παράταξη
“ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button