Ειδήσεις

Ποιοι είναι οι απόλυτοι στυλιστικοί συνδυασμοί για την τσάντα μου;

Η σύγχρονη γυναίκα χαρακτηρίζεται από μια πιεστική και γεμάτη άγχος καθημερινότητα η οποία περιβάλλεται από υποχρεώσεις και πολύ στρες. Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται και τον κατάλληλο σύμμαχο στο πλευρό της, μια ιδανική για εκείνη τσάντα. Τα ψώνια για το σπίτι ή για τον εαυτό της, μια κουραστική μέρα στη δουλεία και οι λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις αποτελούν τα δύσκολα κομμάτια της καθημερινής της ζωής. Καθώς όμως η τσάντα συμπληρώνει ένα σύνολο, πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ταιριάζει και με τα ρούχα και τα παπούτσια μας. Ακολουθώντας λοιπόν ορισμένα tipsγια συνδυασμούς ανάμεσα σε ρούχα και τσάντες, θα είστε πάντα σίγουρες για την τσάντα που κρατάτε.

Ο πολυχρονεμένος κανόνας που θέλει παπούτσια και τσάντες να ταιριάζουν σε χρώμα και στυλ έχει πλέον ξεχαστεί. Τέτοιου είδους κανόνες δεν υπάρχουν με σκοπό να τους ακολουθούμε πιστά, αλλά αντιθέτως υπάρχουν για να παίρνουμε ιδέες και να εμπνεόμαστε από αυτούς προκειμένου να δημιουργήσουμε το δικό μας προσωπικό, ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Επομένως, αντί να επιλέξετε ίδιους χρωματισμούς και να δημιουργήσετε το απολύτως αναμενόμενο και basicoutfit, επιλέξτε γήινες αποχρώσεις οι οποίες συμπληρώνουν ομοιόμορφα η μία την άλλη και τόνους που ναι μεν πλησιάζουν αλλά δεν είναι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Αυτή η πρόταση κάνει τους τέλειους συνδυασμούς τόσο ανάμεσα σε τσάντα και παπούτσια, όσο ανάμεσα σε τσάντα και ρούχα. Η εταιρία Frncκυκλοφορεί μια μεγάλη συλλογή σε γυναικείες τσάντες για να δημιουργήσετε τους όμορφους συνδυασμούς που μόλις αναφέραμε καθώς οι τσάντες της ταιριάζουν με αμέτρητους στυλιστικούς συνδυασμούς.

Πέρα από τα χρώματα, λάβετε υπ’ όψιν και τα υφάσματα για να δημιουργήσετε συνδυασμούς με μεγαλύτερη φαντασία. Για παράδειγμα εάν επιλέξετε να φορέσετε ένα τζιν τότε μια δερμάτινη τσάντα ή μια μπλέtotebag είναι ο πιο  κομψός συνδυασμός για μια casualεμφάνιση, ενώ όταν κρατάτε μια πιο μεγάλη και εκκεντρική τσάντα επιλέξτε πιο ουδέτερα και ήσυχα παπούτσια καθώς θα θέλατε το βλέμμα να επικεντρώνεται σε ένα σημείο και όχι σε δύο που θα παρέχουν περισσότερη πληροφορία από αυτή που θα έπρεπε. Αντίστοιχα για τις βραδινές σας εμφανίσεις και γενικότερα για τις πιο επίσημες εξόδους σας οι χιαστί τσάντες της Frncκαι τα elegantπορτοφόλια της συνδυάζονται άψογα με ένα ζευγάρι τολμηρά ψηλοτάκουνα και ένα κλασικό λαμπερό φόρεμα. Για να πετύχετε την πολυπόθητη αρμονία χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθήσατε πολύ, επιλέξτε το φόρεμα να είναι σε απαλές και ήσυχες αποχρώσεις αφού η τσάντα και τα παπούτσια κλέβουν από μόνα τους τα βλέμματα.

Οι γυναικείες τσάντες Frncείναι με τέτοιο τρόπο φτιαγμένες ώστε να καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη κάθε ξεχωριστής γυναίκας και αποτελούν τις τσάντες που δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε καμία ώρα της ημέρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button