Αγώνας Σπόρ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πριν την προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε το αθλητικό σεμινάριο καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων, στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης από την ΕΕΑ, με την επίβλεψη του εκπροσώπου της εταιρείας Sportradar, -αποκλειστικού συνεργάτη της UEFA στον τομέα της παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων προς ανίχνευση περιπτώσεων στοιχηματικής απάτης – η οποία συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ.

«ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!» αναφέρει η καμπάνια του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, τη Super League Greece.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν τα μέλη που απαρτίζουν κάθε ομάδα για το πώς τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες, οι match-fixers, διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αγώνων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button