Ειδήσεις

Περιφερειακή Σύνθεση: Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας θυμήθηκε επιτέλους τη Νυμφαία! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Διαβάσαμε στον τύπο ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ζήτησε (κάλιο αργά παρά ποτέ) να γίνουν ενέργειες ώστε να ξαναλειτουργήσει η συνοριακή είσοδος της Νυμφαίας για την είσοδο τουριστών! Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνεί με τις απόψεις της παράταξής μας, αλλά λυπόμαστε που το κάνει ακόμη μια φορά απλά ως παρατηρητής των εξελίξεων. 

Ο κάθε Αντιπεριφερειάρχης , είτε χωρικός είτε θεματικός οφείλει να πρωτοστατεί στις εξελίξεις και να είναι πρωτοπόρος και όχι να λειτουργεί με χρόνοκαθυστέρηση.

Με καθυστέρηση, λοιπόν, σχεδόν ενός έτους ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, που πολλές φορές έχει ψηφίσει ενάντια στα συμφέροντα των Π.Ε. Καβάλας & Π.Ε. Θάσου θυμήθηκε να ζητήσει το άνοιγμα της συνοριακής εισόδου της Νυμφαίας! Μάρτιο μήνα πλέον να απευθυνθεί προς οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα. Τον παροτρύνουμε να διαβάσει την επερώτηση που έχει καταθέσει στο Π.Σ. η παράταξή μας (με συντονίστρια την κα Μαρία Πολυμέρου και τις υπογραφές όλων των Συμβούλων στις 19/2 ε.ε.) σχετικά με τον Τουρισμό μήπως και μπορέσει να αντιληφθεί και τι άλλο χρειάζεται ο τουρισμός στην Θάσο και στην Καβάλα, τι πρέπει να γίνει για την υγειονομική ασφάλεια και ταυτοχρόνως να μάθει και τι άλλα προβλήματα έχει προκαλέσει στον τουρισμό και στην οικονομία η διοίκηση στην οποία μετέχει ! 

Στην ίδια ερώτηση, με την εμπειρία της κας Πολυμέρου, που προέρχεται από τον Τουριστικό Κλάδο περιγράφονται αναλυτικά οι προβληματισμοί τους οποίους έχουν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου κ ήταν στην ευχέρεια της διοίκησης να συζητηθούν στη συνεδρίαση του Φεβρουαρίου αλλά προφανώς δεν το θεώρησαν σημαντικό και έτσι η επερώτηση θα συζητηθεί στο τέλος Μαρτίου! 

Γιατί, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αφού νοιάζεται τόσο πολύ δεν ζήτησε να συζητηθεί η επερώτηση μας; Αυτά που επιτέλους ανακάλυψε θα πρέπει να τα θέσει πρώτιστα στην διοίκηση της Περιφέρειας! Τέλος οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε θέση ευθύνης και οφείλει να μην λειτουργεί ως ουραγός κι έτσι να πλήττει τις Π.Ε. Καβάλας κ Π.Ε. Θάσου

Υ.Γ. Τα πολυφωτογραφημένα φώτα που αλλάξατε στο οδικό δίκτυο καλό θα είναι να ανάβουν κιόλας . Διότι σε πολλά σημεία εδώ και 20 μέρες παραμένουν σαν τη διοίκηση, χωρίς φως.

Από το Γραφείο Τύπου 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button