Έμφαση στην τακτική

Με τις γνωστές, διπλές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Νωρίς το πρωί αλλά και αργά το απόγευμα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν σε όλους τους τομείς στοχεύοντας στην καλύτερη υποδομή, ένα μήνα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Στις πρωινές ασκήσεις οι παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ δουλεύουν στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κυρίως ενώ το απόγευμα το βάρος πέφτει σε τομείς της τακτικής.

Με τις γνωστές, διπλές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Νωρίς το πρωί αλλά και αργά το απόγευμα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν σε όλους τους τομείς στοχεύοντας στην καλύτερη υποδομή, ένα μήνα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Στις πρωινές ασκήσεις οι παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ δουλεύουν στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κυρίως ενώ το απόγευμα το βάρος πέφτει σε τομείς της τακτικής. Τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη, ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του ζητούν αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών τους.
Για το απόγευμα της Πέμπτης (18:15) έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός της SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

 

Οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ επέλεξαν τα νούμερα με τα οποία θα αγωνίζονται στην φανέλα τους.
Aναλυτικά αυτά είναι:

1. Γκαραβέλης Σάκης
4. Μπέρτος Μανώλης
5. Μπαξεβανίδης Δήμος
7. Τριάδης Παναγιώτης
8. Καπετάνος Παντελής
9. Σολτάνι Καρίμ
10. Κάλβο Κάρλος
11. Λουσέρο Αντριάν
14. Τσαμούρης Κώστας
16. Βασιλακάκης Θοδωρής
17. Παπαστεριανός Μανώλης
18. Κολλαράς Αριστοτέλης
19. Μπαρέττας Αργύρης
20. Παπαδημητρίου Ιάσωνας
21. Φλίσκας Κώστας
22. Πασχαλάκης Χρήστος
23. Κομεσίδης Δημήτρης
24. Ορφανίδης Πέτρος
26. Ορφανίδης Λάζαρος
27. Νάκας Στέλιος
28. Γούτας Δημήτρης
31. Λισγάρας Χρήστος
55. Καρυπίδης Χρήστος
77. Ρενάν Ολιβέιρα
79. Αναστασόπουλος Νίκος
82. Κυριακίδης Δημήτρης
88. Λαζαρίδης Γιώργος
91. Ζαρόπουλος Μιχάλης
99. Ράνος Αντώνης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button