Τοπικά νέα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2023

Την Πέμπτη  15 Ιουνίου 2023 μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδου  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η αποφοίτηση της Γ’ Γυμνασίου στον πολυχώρο του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επιμελήθηκαν τα  αναμνηστικά  λευκώματα αποφοίτησης της Γ Γυμνασίου.

Υπήρχε εξαιρετικός μπουφές με χειροποίητες νόστιμες   δημιουργίες των γονέων  των μαθητών και μαθητριών μας, ο οποίος ετοιμάστηκε  με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη για την αποφοίτηση. Την μουσική επιμέλεια  όπως και το βίντεο της αποφοίτησης ανέλαβαν  μαθητές-τριες  του  και με τις επιλογές τους χόρεψαν μικροί και μεγάλοι. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλη τη διάρκεια της αποφοίτησης.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Διδασκόντων που στήριξε την εκδήλωση, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που πάντα είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια και  όλα τα μέλη του Διοικητικού τους Συμβουλίου αλλά και τους μεμονωμένους γονείς που δια ζώσης στήριξαν την εκδήλωση.

Μας έδωσε μεγάλη χαρά το γεγονός ότι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές  όλοι μαζί ενωμένοι με απόλυτη συνεργασία αγκάλιασαν με αγάπη  αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση που  πραγματικά μας  συγκίνησε και ευχόμαστε από καρδιάς  σε όλους τους μαθητές –τριες  μας που αποφοίτησαν τα καλύτερα στη ζωή τους! Ευχηθήκαμε από καρδιάς να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους πάντα με ποιότητα, βασιζόμενοι στο «Ευ αγωνίζεσθε» και ο αγώνας τους να είναι πάντα καθαρός και δίκαιος, ενεργοποιώντας  όσες δυνάμεις έχουν μέσα τους έτσι ώστε να εξελίσσονται  συνεχώς με τη δια βίου μάθηση καλλιεργώντας  όλες εκείνες τις δεξιότητες που θα τους-τις βοηθήσουν να είναι χαρούμενοι άνθρωποι,  ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες.

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου

Έλενα  Τάτσιου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button