Ειδήσεις

Αναμετρήσεις της Super League και της Basket League, το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ3

SUPER LEAGUE 2

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και η 11η αγωνιστική περιλαμβάνει έξι αμφίρροπες αναμετρήσεις, δυο εκ των οποίων μεταδίδει απευθείας η ΕΡΤ3 και όλες τις άλλες τα κανάλια ΕΡΤ Sports στη ψηφιακή πλατφόρμα ERTflix.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 14:45, η ομάδα των Χανίων, με νέο προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ιωνικό

Περιγραφή: Κώστας Χαλβατσιώτης.

 

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 14:45, μόλις ένας βαθμός χωρίζει Παναχαϊκή και Ξάνθη που έχουν ως στόχο την άνοδο στην Super League και θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Αγυιάς. 

Περιγραφή: Βασίλης Μπακόπουλος. Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μαραγκού.

 

 BASKET LEAGUE

Το πρωτάθλημα της Basket League ξαναρχίζει με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής και η αναμέτρηση της Πάτρας με αντιπάλους τον Προμηθέα και την ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι απευθείας μεταδόσεις της ΕΡΤ3:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 17:00, Προμηθέας-ΑΕΚ: Δυο ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν τη νίκη στο κλειστό «Δημ. Τόφαλος» της Πάτρας. 

Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου. Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάτου. 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 17:00, Λάρισα-ΠΑΟΚ: Με νέα πρόσωπα στα ρόστερ τους, η ομάδα της Θεσσαλίας και ο Δικέφαλος του Βορρά έχουν μπροστά τους μια αγωνιστική πρόκληση. 

Περιγραφή: Γιώργος Τραπεζανίδης. Ρεπορτάζ: Ευγενία Γήτα. 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 20:00, Παναθηναϊκός-Άρης: Στον απόηχο της έλευσης του NBAer Μάριο Χεζόνια, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας. 

Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Μενεγάκης. 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button