Αδιάβαστος ο Δήμος Ξάνθης. Δεν μερίμνησε να κρατήσει απόθεμα στο πετρέλαιο πριν αρχίσουν τα κρύα

Προτεραιότητα έχουν οι Παιδικοί Σταθμοί της Σταυρούπολης, αναφέρει ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γ. Παπασταματίου, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ορεινή περιοχή.

Προτεραιότητα έχουν οι Παιδικοί Σταθμοί της Σταυρούπολης, αναφέρει ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γ. Παπασταματίου, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ορεινή περιοχή. Μετά θα ακολουθήσουν οι παιδικοί Σταθμοί της Ξάνθης.

οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι στο κατώφλι των Ξανθιωτών και ιδιαίτερα του ορεινού όγκου, κάτι που  θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπ όψη αυτό από τη δημοτική αρχή και όχι να ρίχνει τις ευθύνες για την καθυστερημένη προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης στους τελωνειακούς που απεργούν.

 

Γονείς κατήγγειλαν

 ότι τα παιδιά τους κρυώνουν

 

Μπορεί ο κ. Γ. Παπασταματίου, πρόεδρος του οργανισμού των παιδικών σταθμών, να δικαιολογεί το γεγονός και να ρίχνει τις ευθύνες στην απεργία των τελωνειακών, όμως θα έπρεπε κατά την άποψη των γονιών να κρατηθούν κάποιες ποσότητες πετρελαίου σαν απόθεμα, προκειμένου τα μικρά παιδιά να μην κρυώνουν με την εμφάνιση των πρώτων χειμωνιάτικων φαινομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Παπασταματίου η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσει από σήμερα, λόγω της λήξης της απεργίας των τελωνειακών και θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στους παιδικούς σταθμούς της Σταυρούπολης.

Κατά τα άλλα η διάθεση πίστωσης για το πρώτο τετράμηνο υπάρχει. Ήδη δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες στον προμηθευτή να ξεκινήσει από τους παιδικούς σταθμούς της Σταυρούπολης.

Τέλος σύμφωνα με τον πρόεδρο, ο προϋπολογισμός του πρώτου τετραμήνου γίνεται με βάση τα έσοδα από την επιχορηγία του δήμου και τα τροφεία.

Προτεραιότητα του νομικού προσώπου να πληρωθούν οι μισθοί, το ρεύμα και το πετρέλαιο.

Τέλος τονίζει ότι  δεν οφείλουν σε προμηθευτές πετρελαίου.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button