Αγώνας Σπόρ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της SL2 με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι με το τεχνικό επιτελείο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάτρικ Έμπερτ που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά και του Ράντοσλαβ Βασίλεφ που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θανάσης Παπάζογλου, Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Μυστακίδης, Ελίνι Δημούτσος και Αλή Ερτορούλ που είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ απουσίασε από την προπόνηση ο Γιούρι Σχρόιεν δικαιολογημένα, αφού για προσωπικούς λόγους πήρε άδεια και πήγε στην Ολλανδία.

Τέλος, ο Γιάννης Στάθης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση καθαρισμού στην ποδοκνημική και θα φανεί τις επόμενες μέρες το ακριβές διάστημα απουσίας του. Στα θετικά νέα της ομάδας, η έκδοση του δελτίου του Μπέκα Μικελτάτζε, με τον διεθνή Γεωργιανό επιθετικό να τίθεται στις διαθέσιμες επιλογές.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής και στην Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Πάτρα διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό Γιάννη Καραλή (ΕΠΣ Ηλείας), β’ βοηθό τον Γιώργο Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button