Ειδήσεις

Συνάντηση Τσέπελη-Πέτσα για ζητήματα του Δήμου Ξάνθης

Απόψεις, σχετικά με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, καθώς και να εξετάσουν ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ξάνθης, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

Ο κ. Πέτσας, με έντονο ενδιαφέρον για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή, προσέγγισε τα ζητήματα που του έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης, σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την ανέγερση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τις ανάγκες των παιδιών και των νέων του Δροσερού, καθώς και την  ανέγερση του 4ου Λυκείου Ξάνθης.

Το «Σπίτι Αθλητισμού και Πολιτισμού» παρουσίασε ο  Μανώλης Τσέπελης  στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, που σύμφωνα με  τον σχεδιασμό θα κατασκευαστεί, με στεγασμένους χώρους 7.500 τ.μ. και υπόγειο πάρκινγκ  80 θέσεων,  στη θέση του κτηρίου «Αρίων»,  στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου Ξάνθης. 

Η συνεργασία στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν ιδιαίτερα επωφελής, για τον Δήμο Ξάνθης, καθώς  ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμαρχου Ξάνθης και με την πρώτη ευκαιρία,  θα επισκεφθεί την περιοχή.

Από το Δήμο Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button