Ειδήσεις

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ

Mε απόφαση του δημάρχου Αβδήρων Aναστολή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών στις 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικρατούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Αβδήρων. 

Α Π Ο Φ Α Σ Η   

Θέμα: Αναστολή  Λειτουργίας Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών Σταθμών

Ο Δήμαρχος ΑΒΔΗΡΩΝ

Έχοντας υπόψη: 

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 58, παρ.1 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87Α /2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
  2. Τις διατάξεις της περ .27 παρ .4 του άρθρου 94 του Ν .3852/2010 (ΦΕΚ 87Α /2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
  3. Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (έντονος παγετός – ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στα διοικητικά όρια του Δήμου μας και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση των μαθητών στα σχολεία
  4. Τα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό (covid-19) για τα σχολεία 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την αναστολή λειτουργίας των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών στις 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονος παγετός – ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) που καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button