Φ. Καραλίδης: “Είμαστε έτοιμοι”

“ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ

 ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 -ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ

 ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

 -ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ

 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ”

  

Συνομιλήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη ο οποίος αναφέρει ότι αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της η Αντιπεριφέρεια είναι ένα έ

“ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ

 ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 -ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ

 ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

 -ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ

 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ”

  

Συνομιλήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη ο οποίος αναφέρει ότι αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της η Αντιπεριφέρεια είναι ένα έγγραφο των κ. κ. Ξυνίδη, Μανιάτη που στις 14 Οκτωβρίου, κοινοποιήθηκε ως κατεπείγον το έγγραφο, με την καθιέρωση του πλαφόν από τις 15/10 τα μεσάνυχτα σε ορισμένα είδη πετρελαιοειδών.

 Ο κ. Καραλίδης αναφέρει ότι δεν έχει έρθει κάποιο έγγραφο που ν’ αναστέλει την απόφαση της Κυβέρνησης σχετικά με το πλαφόν και η συζήτηση έγινε στις 16 Οκτ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ηρθε επίσημα στα χέρια της Αντιπεριφέρειας σχετικό εγγαρφο με την άρση του πλαφόν.

 Σχετικά με την διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ειπε ότι αυτό είναι πάγια εντολή και ξεκινά πάντα από τις 16 Οκτ.

 Με αφορμή την προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης και την παγωνιά που ανέκυψε, ο κ. Καραλίδης μας ειπε ότι η πολιτική Προστασία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ακραία καιρικά φαινόμενα, Η προμήθεια του αλατιού σε επίπεδο νομού έχει γίνει, τα μηχανήματα έργου  έχουν συντηρηθεί και είναι έτοιμα να προσφέρουν έργο αν αυτό απαιτηθεί και σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες όπως επίσης υπάρχει η πρόβλεψη αν χρειαστεί να συνδράμουν και οι ιδιώτες.

 Παράλληλα τονίζει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ότι σε επικοινωνία του με τους δήμους έχουν και αυτοί τη σχετική ετοιμότητα και ιδιαίτερα ο ορεινός δήμος Μύκης.

 Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στο χειριστή του γκρέιντερ, ένα πραγματικά απαραίτητο εργαλείο αποχιονισμού, διότι συνταξιοδοτήθηκαν οι χειριστές και έτσι το γκρέιντερ δεν έχει χειριστή και αν παραστεί ανάγκη, έχουν γίνει οι σχετικές επαφές και θα καλυφθεί η ανάγκη με ιδιώτη και είναι οξύμωρο να υπάρχει έγκριση για οκτάμηνη σύμβαση δύο οδηγών και ακόμη να μην έχει υλοποιηθεί.

 

 

Αλέξανδρος Παυλικιάνος και Γιάννης Κοκκαλίδης

  ενημερώνουν και καταγράφουν την καθημερινότητα

 

Σε αυτήν την ραδιοφωνική σεζόν ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος και ο Γιάννης Κοκκαλίδης ένωσαν τις φωνές τους από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και από τις 10:00 έως και τις 11:00 για να ενημερώσουν τους πολλούς ομολογουμένως ακροατές του super 88 fm σε μία στενή συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα xanthi-times.

 Η εκπομπή είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και φιλοξενεί πολίτες, πολιτικους, φορείς

 Είναι μία εκπομπή που καταγράφει την καθημερινότητα και δίνει βήμα στους πολίτες. Είναι μία εκπομπή απλή, ζωντανή καθημερινή όπως απλοί, καθημερινοί και ζωντανοί είναι οι συντελεστές τους. Απλοί, καθαροί χωρίς πολλές φανφάρες.

 Η εκπομπή είναι μία καθημερινή κατάθεση ψυχής

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button