“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ”

Με την πρώτη πορεία διαμαρτυρίας, ξεκινούν την προσεχή Κυριακή τις κινητοποιήσεις τους οι Θάσιοι, με στόχο την αποτροπή εκποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ, δημόσιων εκτάσεων στο νησί.

Με την πρώτη πορεία διαμαρτυρίας, ξεκινούν την προσεχή Κυριακή τις κινητοποιήσεις τους οι Θάσιοι, με στόχο την αποτροπή εκποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ, δημόσιων εκτάσεων στο νησί. Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός της έναρξης της τουριστικής περιόδου, που απαιτεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση σύσσωμων των οικογενειών τους, οι κάτοικοι των υπό εκποίηση περιοχών, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να αποτρέψουν την  περιβαλλοντική υποβάθμιση του τόπου τους και την υποθήκευση του μέλλοντος  των παιδιών τους από τις παράλογες αποφάσεις των καρεκλοκένταυρων που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, βλέποντας απλώς χάρτες μέσα στα γραφεία τους. 

Την Πέμπτη 13/6/13 πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στην Σκάλα Ποταμιάς, προς ενημέρωση τους για το ζήτημα της επικείμενης εκποίησης της δημόσιας παρουσίας περιοχών “φιλέτα” του νησιού μας. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι   λαϊκές συνελεύσεις και στα δημοτικά διαμερίσματα τις επόμενες ημέρες, επίσης αποφασίστηκε να γίνουν άμεσες δυναμικές και πολύμορφες κινητοποιήσεις.

           Ο λαός της Θάσου στέλνει μήνυμα στους επίδοξους αγοραστές της δημόσιας περιουσίας ότι θα τους βρουν δυναμικόυς, σύσσωμους και αποφασισμένους, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσουν την οποιανδήποτε επένδυση τους.

Στα  πλαίσια αυτά καλούμε όλο τον λαό της Θάσου να δώσει δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση και πορεία που θα πραγματοποιηθεί με αφετηρία στην Σκάλα Ποταμιάς την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 11:00π.μ.

Η συμμετοχή όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

            ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

 

Η Συντονιστική επιτροπή αγώνα Θάσου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button