Αγώνας Σπόρ

Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις ο ΑΟΞ

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της SL2 ο ΑΟ Ξάνθης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Τζιώρα με την Ξανθιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει στο 55′ με τον Θυμιάνη. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό με τους παίκτες του Τόνι Πόποβιτς να έχουν 5 βαθμούς μετά τα τρία πρώτα φετινά τους παιχνίδια.

Στο 11′ ο Ενομό έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπέντο. Στο 27′ το σουτ του Έμπερτ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 34′ ο Τάτος έκανε την κάθετη στον Σιατραβάνη αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Γκέκας παραχωρώντας κόρνερ. Στο 36′ η κεφαλιά του Μύγα έφυγε πάνω από το δοκάρι και στο 38′ το σουτ του Συμελίδη δεν απείλησε τον τερματοφύλακα. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Ενομό έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Μπέντο, αλλά στην επιστροφή της μπάλας ο Συμελίδης πάσαρε στον Τζιώρα που με σουτ έκανε το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ΑΟ Ξάνθη είχε ευκαιρία με το σουτ του Τάτου να μπλοκάρει ο Γκέκας, αλλά στο 55′ ο Κώστας Θυμιάνης μετά την εκτέλεση κόρνερ του Έμπερτ, με σουτ έκανε το 1-1. Στο 60′ το μακρινό φάουλ του Έμπερτ πέρασε πάνω από το δοκάρι του Λεβαδειακού και στο 75′ ο Γκέκας μπλόκαρε το νέο σουτ του Τάτου. Στο 87′ το σουτ του Γαϊτανίδη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και στο 90′ την κεφαλιά του Πολέτο μπλόκαρε εύκολα ο Μπέντο. Στο 95′ ο Καπνίδης με σουτ λίγο πιο κάτω από το κέντρο προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Γκέκα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ. Νίκζα – Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Φώτης Νταουλας (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Βήχος, Καραχάλιος, Λιάγκας, Μύγας, Νίκας, Μεχία, Περντόμο, Ενομό (67′ Πολέτο), Τζιώρας (75′ Γαϊτανίδης), Συμελίδης (89′ Μαρίνος).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Τσαμούρης (46′ Γκαρσία), Βέρκερ, Τζούρμαν, Στάθης, Δημούτσος, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου Τ.), Τάτος, Έμπερτ (93′ Καπνίδης), Σιατραβάνης (76′ Βόλτερς), Παπάζογλου Θ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button