Ειδήσεις

Απάντηση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Άνευ ουσίας τα λεγόμενά σας κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Με κοπτοραπτική δε γίνεται αντιπολίτευση. Αποσπασματικά και ανερμάτιστα όλα όσα αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας. Η αιρετικής φύσεως τακτική σας όμως δε μας εκπλήσσει. Εναγωνίως και βιαστικά προσπαθείτε να αντιπολιτευτείτε την Κυβέρνηση επιζητώντας έναν ρόλο στο πολιτικό σκηνικό. Όμως, όσο κι αν δε σας αρέσουν οι παροιμίες, όποιος βιάζεται σκοντάφτει όπως άλλωστε λέει και ο σοφός ελληνικός λαός μας. Ενδεικτικό της βιασύνης σας ήταν και το κλείσιμο του Τελωνείου Ξάνθης, όπως διαλαλούσατε με προηγούμενη ανακοίνωσή σας χωρίς να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση του αρμοδίου φορέα, με την οποία ενημερώνεται ο κ. Ζεϊμπέκ στην ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου που υπέβαλε ότι δεν υφίσταται θέμα παύσης λειτουργίας οργανικών μονάδων της Τελωνειακής Υπηρεσίας.
    Αυτό κάνετε και με την κρίση της πανδημίας. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι η αντιμετώπισή της αποτελεί εθνικό στοίχημα. Εν απουσία προτάσεων επιστρέφετε στη γνωστή αντισυστημική «συνταγή»  του κιτρινισμού, του λαϊκισμού, της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.
Αναλάβετε λοιπόν τις ευθύνες που σας αναλογούν και δράξτε την ευκαιρία  που σας παρέχεται να καταθέσετε με ειλικρίνεια και ρεαλισμό τις προτάσεις σας την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στη συζήτηση που θα διεξαχθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.
    Όσο για την αναφορά σας περί fake news στην κατακλείδα της ανακοίνωσής σας δε χωρά αμφιβολία πως κοιτάζατε τον εαυτό σας στον καθρέπτη όταν τη γράφατε. Μπορεί εύκολα κανείς να το καταλάβει διαβάζοντας την παρακάτω ιστοσελίδα για να αντιληφθεί ποιος πραγματικά είναι ο μετρ του είδους: https://paratiritirio.neadimokratia.net/

 

             Ο Πρόεδρος                                                           Ο   Γραμματέας 

Νταμπουρατζής   Αλέξανδρος                                   Καρασερίδης Γεώργιος  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button