Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Ο σύλλογος τριτέκνων ο οποίος απαριθμεί 700 οικογένειες και είναι μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας τριτέκνων έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι την πίτα του παρουσία των τοπικών αρχών στο εργατικό Κέντρο Ξάνθης. Προσπάθεια του συλλόγου να φέρουν κοντά τους όλες τις τρίτεκνες οικογένειες του Ν. Ξάνθης χριστιανούς και μουσουλμάνους και όλοι μαζί να αγωνιστούν για τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο σύλλογος τριτέκνων ο οποίος απαριθμεί 700 οικογένειες και είναι μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας τριτέκνων έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι την πίτα του παρουσία των τοπικών αρχών στο εργατικό Κέντρο Ξάνθης.


Προσπάθεια του συλλόγου να φέρουν κοντά τους όλες τις τρίτεκνες οικογένειες του Ν. Ξάνθης χριστιανούς και μουσουλμάνους και όλοι μαζί να αγωνιστούν για τα δίκαια αιτήματά τους.


Ο πρόεδρος των τριτέκνων κ. Τσαούσης Νίκος ευχαρίστησε τον δήμο Σταυρούπολης, το σούπερ μάρκετ Φθηνή αγορά, σούπερ Μάρκετ Μασούτης, το καφέ μπαρ ρέσταραν Λορέντζο, τους κ.κ Μωραίτη, Κυριακίδη, την εφημερίδα “Αγώνας”, το ζαχαροπλαστείο το κάτι άλλο, το ζαχαροπλαστείο ροζ Family,  για την συνδρομή τους για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.


Επίσης ευχαρίστησε εκ μέρους των μελών τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Παπαχρήστο Σπύρο που παραχώρησε την αίθουσα.


Ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε να έχουν όλοι καλή χρονιά με υγεία.


Επαίνεσε τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια δημιουργίας του συλλόγου σε μια προσπάθεια στήριξης του δημογραφικού προβλήματος της xώρας.


Ζήτησε από την πολιτεία να δώσει λόγο και κίνητρα στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας.


Τόνισε ότι η Νομαρχία Ξάνθης στάθηκε δίπλα τους στην προσπάθεια αυτή και την στήριξε με όσες δυνάμεις είχε.


Ο αναπληρωτής του δημάρχου, Παπασταματίου Γεώργιος, εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση που βρέθηκε ανάμεσά τους και τόνισε ότι είναι εθνική υπόθεση η τριτεκνία και η πολυτεκνία.


Ο Χρήστος Πούλιος παρόντας στην εκδήλωση και ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου αλλά και ως τρίτεκνος ο ίδιος είπε ότι θα είναι στην διάθεση του συλλόγου για αιτήματα που έχουν να κάνουν άμεσα με τον δήμο της Ξάνθης όπως είναι η καθιέρωση των μειωμένων δημοτικών τελών και η εξίσωση με τους πολυτέκνους.


Ακολούθως κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button