Το τρίτο μάτι

*Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Πόρτο Λάγος, πάνω ακριβώς στη λίμνη Βιστωνίδα στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, πραγματοποίησαν περισσότερα από 100 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τους νομούς Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές έκαναν συμβολικά και ολιγόλεπτο αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού.

*Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Πόρτο Λάγος, πάνω ακριβώς στη λίμνη Βιστωνίδα στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, πραγματοποίησαν περισσότερα από 100 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τους νομούς Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.


Οι διαδηλωτές έκαναν συμβολικά και ολιγόλεπτο αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού.


 Κεντρική ιδέα των συνθημάτων που φώναξαν αλλά και των πανό που κρατούσαν ήταν να επιστραφούν στο κράτος οι εκτάσεις που παραχωρήθηκαν στη Μονή Βατοπαιδίου.


 


*Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα επισκεφθεί σήμερα στις 10’00 το πρωί την Ξάνθη, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο.


Η επίσκεψη του κ. Υπουργού, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας που έχει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας με το σύνολο των Νομαρχών και των Δημάρχων της Βόρειας Ελλάδας, για την προώθηση και αντιμετώπιση θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης.


 



*Ο Γάλλος Ρομάν Φεριέ είναι ο παίκτης που έφερε η Σκόντα Ξάνθη το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ χαφ. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, αφού συναντήθηκε με τους παράγοντες της ομάδας και άκουσε την πρότασή τους, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.


Ο Φεριέ έχει γεννηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2004 και έχει ύψος 1.80 μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε δεχθεί μία πρώτη κρούση από την Σκόντα Ξάνθη τον Ιούλιο, αλλά ενώ τα είχε βρει σε όλα με τους παράγοντες της ομάδας, δεν υπέγραψε, επικαλούμενος την επιθυμία της γυναίκας του να μεταβούν σε πόλη με γαλλικό σχολείο.


Πλέον όμως από την στιγμή που δεν βρήκε ομάδα, αλλά και άλλαξε τον μάνατζέρ του, δέχτηκε εκ νέου κρούση από τους διοικούντες Αυτή την φορά ο παίκτης απάντησε καταφατικά και πλέον θα αγωνιστεί για την επόμενη χρονιά στην Ξάνθη.


Ο Φεριέ ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 από τις Κάννες, όπου έμεινε μέχρι το 1997 έχοντας παίξει σε 51 ματς ενώ σκόραρε σε ένα από αυτά. Συνέχιζε για δύο χρόνια (1997-99) στην Μπορντό την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 42 ματς χωρίς να σκοράρει.


Επόμενη ομάδα του την περίοδο 1999-2000 ήταν η Μονπελιέ, με την οποία αγωνίστηκε σε 17 ματς, πριν πάρει μεταγραφή για την Γκινγκάμπ. Εκεί έμεινε 4 χρόνια (2000-04) και έπαιξε σε 93 παιχνίδια, όπου και πάλι έβαλε ένα γκολ. Το 2004-05 έπαιξε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Θιουδάδ Ντε Μούρθια στην δεύτερη κατηγορία. Φόρεσε την φανέλα της για 17 παιχνίδια, πριν επιστρέψει στην Γαλλία και την Νιόρ, όπου τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε 109 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button