Ειδήσεις

Μ. Τσέπελης: Φέτος τα κάλαντα, θα τα πούμε όλοι μαζί

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, με μέτρα και περιορισμούς, μένοντας  σπίτι, οι γιορτές φέτος, γίνονται διαφορετικές, είναι όμως οι γιορτές μας…

Ο Δήμος Ξάνθης με δράσεις, με τον διάκοσμο στην πόλη, με χριστουγεννιάτικες μουσικές στο εμπορικό κέντρο,  προσπαθεί να συμβάλει ώστε να διατηρηθεί το χαμόγελο στα χείλη μας, ώστε να λειτουργούμε όλοι, με την άσβεστη ελπίδα, για το αύριο.

Στα έθιμά μας, τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιά, των Φώτων, έχουν κυρίαρχο ρόλο στη λειτουργία, στη διάθεση και στο χαμόγελο των παιδιών μας. 

Φέτος τα κάλαντα θα τα πούμε εντός της οικογένειας, όμως μπορούμε να τα ακούσουμε όλοι μαζί.  

Ας ενώσουμε τις φωνές μας λέγοντας ο κάθε ένας από εμάς, όλη η οικογένεια, κάλαντα και ευχές και ας τα μοιραστούμε με όλη την πόλη και τους ανθρώπους της.

Να ηχογραφήσουμε, με την ευκολία που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία,  κάλαντα και  ευχές και να αποστείλουμε το υλικό μας στην «Όμορφη Πόλη 89,9» στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ξάνθης, που θα τα μεταδώσει την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώνοντας τις φωνές και τις ευχές μας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να δημιουργήσουν, να   εκφραστούν, να χαμογελάσουν…. Μαζί τους και εμείς…..

Όλοι μαζί, μια ζεστή παρέα, μια δυνατή φωνή, με καλή διάθεση, χαμόγελο και ελπίδα.

Σημείωση: Η αποστολή του υλικού, σε μορφή mp3, mp4,  πρέπει να γίνει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης : radio899@otenet.gr

Για τις ευχές και τα κάλαντα των Χριστουγέννων έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Για τις ευχές και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Για τις ευχές και τα κάλαντα των Φώτων έως  τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Στο  αρχείο που θα αποστείλετε, αν θέλετε, πριν από τα κάλαντα  μπορείτε να λέτε τα ονόματά σας και μετά τα κάλαντα, ευχές….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button