Αγώνας Σπόρ

Super League 2: Παραμένει ανοιχτή η σέντρα το 2020!
Δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το "λουκέτο" στην Super League 2 και η εκκίνηση του πρωταθλήματος παραμένει ανοιχτή

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου με αναφορά και στον αθλητισμό.

Παρά το γεγονός ότι στις εξαγγελίες του Στέλιου Πέτσα ξεκαθαρίστηκε πως έως και την πρώτη εβδομάδα του 2021, δράση θα υπάρχει μόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες που πήραν εξαρχής το “πράσινο φως” των Λοιμωξιολόγων (Super League-Basket League), υπάρχει ανοιχτό παράθυρο ακόμη για την Super League 2.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση αφορούσαν αποφάσεις οι οποίες πάρθηκαν πριν τα τελευταία ραντεβού που έγιναν ανάμεσα στη διοργανώτρια, τους φορείς του ποδοσφαίρου και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν και η δήλωση του Λεωνίδα Λεουτσάκου αμέσως μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις στο “trikalascore”:

“Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το συγκεκριμένο θέμα, άρα θεωρώ ότι πιθανώς να μην ισχύει για τη SL2. Έχουμε καταθέσει αίτημα για έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και αναμένουμε την απάντησή τους, που θεωρώ θα έρθει μέχρι την Τετάρτη και εν συνεχεία θα απαντήσουμε αναλόγως”.

Και η αλήθεια είναι πως πράγματι υπάρχει ανοιχτό παράθυρο καθώς εκκρεμεί η έγκριση των ειδικών με βάση το τελευταίο αίτημα που έγινε πρόσφατα σε ό,τι αφορά την Super League 2. Αυτό αφορούσε έναρξη ομαδικών προπονήσεων και σέντρα εντός του 2020, για τουλάχιστον μια αγωνιστική.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το σχετικό θέμα.

Για την Football League και τη Γ’ Εθνική, τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν και το πιθανότερο είναι να προκύψουν εξελίξεις μετά τις 7 Ιανουαρίου.

mikriliga.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button