Αγώνας Σπόρ

Λεουτσάκος: Έχουμε θετικά μηνύματα – Απόφαση μέσα στην εβδομάδα

Την άποψη ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η απάντηση των λοιμωξιολόγων σχετικά με το ενδεχόμενο έναρξης αρχικά στο πρωτάθλημα της Super League 2 και εν συνεχεία σε αυτό της Football League, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο ίδιος τόνισε: «Θεωρώ ότι τα μηνύματα  που έχουμε πάρει από την τηλεδιάσκεψη που έχουμε κάνει είναι πολύ θετικά. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς ό,τι ήταν να κάνουμε το έχουμε κάνει και πλέον περιμένουμε τις αποφάσεις. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την οριστική απόφαση των λοιμωξιολόγων και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως σε πρώτη φάση για τη Super League 2. Θα χρειαστούν τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες προετοιμασία και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο κ. Λεουτσάκος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσουμε τόσο πιο καλά για εμάς. Οι παίκτες έχουν να αγωνιστούν περίπου οκτώ μήνες. Είναι πολύ μεγάλη η αποχή. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι δεν βοηθούν και τα κρούσματα. Θεωρώ όμως ότι ειδικά για τη Super League 2, από τη στιγμή που όλο το Ευρωπαϊκό στερέωμα παίζει, θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και εδώ. Είδατε ότι στο εξωτερικό αρχίζουν και βάζουν και κόσμο».

Σε ερώτηση για το αν τα πράγματα είναι δύσκολα για τη Football League και αν υπάρχει κάποια ομάδα που έχει αρνηθεί να μπει στη διαδικασία πραγματοποίησης τεστ αντιγόνου λόγω του κόστους, απάντησε ως εξής: «Καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει ότι δεν θέλει να ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλες θα το ακολουθήσουν κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι για τη Football League τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα παρά το ότι και αυτή είναι μια επαγγελματική κατηγορία. Ίσως να παίζουν ρόλο τα πολλά κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα που είναι …στο κόκκινο και να επηρεάζει τους λοιμωξιολόγους. Αυτό το λέω ως δική μου αίσθηση, όχι ότι ξέρω κάτι συγκεκριμένα. Θα περιμένουμε τις αποφάσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button