Η ΜΑΚΡΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΜΑΚΡΟ Ξάνθη τελικά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο δηλαδή 2008 – 2009. Για όσα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι αλλά και για την τελική απόφαση της συμμετοχής, ο πρέοδρος της ΜΑΚΡΟ Ξάνθη Νίκος Νικολόπουλος είπε:

Η ΜΑΚΡΟ Ξάνθη τελικά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο δηλαδή 2008 – 2009. Για όσα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι αλλά και για την τελική απόφαση της συμμετοχής, ο πρέοδρος της ΜΑΚΡΟ Ξάνθη Νίκος Νικολόπουλος είπε:


“Δε θα είχα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους παρακολούθησαν και διάβαζαν καθημερινά για τα πιθανά σενάρια που αφορούσαν στη ΜΑΚΡΟ Ξάνθη. Δε θεωρώ όμως ότι συμμετείχα σε κάτι που δεν ήταν αληθινό. Ως εκ τούτου αφού όσα ήσαν αληθινά η συγνώμη περιττεύει. Αληθινό όχι ως προς αυτά που παρουσιαζόντουσαν αλλά ως προς τις αιτίες.


Συνεχίζω και επιμένω να υποστηρίζω ότι η ΜΑΚΡΟ Ξάνθη δεν είναι εύρωστη οικονομικά, αλλά ΕΠΙΜΕΝΩ ότι η αποχώρηση ή η συγχώνευση της είχε να κάνει εμ την αδιαφορία πρωτίστως του φίλαθλου κοινού της και του διοικητικού χάους.


Η συνέχεια της αγωνιστικής παρουσάις της ΜΑΚΡΟ Ξάνθης δε σηματοδοτεί πλούσιους χορηγούς, ουρές φιλάθλων για διαρκείας, μισογεμάτο όπως θα ήθελα το “Φίλιππος Αμοιρίδης” των 5.000 θέσεων. Οριοθετεί όμως και προδιαγράφει το απώτερο μέλλον αυτής της ομάδας που μπορεί αν θέλει η κοινωνία της Ξάνθης να είναι πολύ μακριά. Αλλωστε τι λόγο θα έχει, αν όλη αυτή η προσπάθεια αφορά σε 120 φιλάθλους ανά αγώνα όπως ήταν τη σεζόν 2007 – 2008.


Γίνεται μεγάλη αλλά αργοπορημένη προσπάθεια ώστε η αγωνιστική παρουσία της ΜΑΚΡΟ Ξάνθης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο δηλαδή αυτή του 2008 – 2009 να είναι αξιοσέβαστη και να τιμά την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, διαψεύδοντας όλους όσους πίστευαν ότι αδυνατεί να συμμετάσχει λόγω οικονομικών δυσκολιών.


Ποτέ δεν είχαμε διοίκηση πλούσιων παραγόντων αλλά πάντα κα ταφέρναμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, έστω με κάποια καθυστέρηση και με απόλυτη φερεγγυότητα.


Μετά από τόσα χρόνια απλά διαπιστώσαμε ότι αυτή η παρουσία δε δίνει τίποτα. Ποτέ δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε στο ερώτημα. Εντάξει και του χρόνου τι!!!. Η συμμετοχή μας τη νέα περίοδο δεν απαντά στοςυ προβληματισμούς μας, δε λύνει τα προβλήαμτα, δε μας ενθουσιάζει … Ομως θα συνεχίσουμε και φέτος ελπίζοντας σε κάτι που θα μας δώσει κίνητρο ώστε του χρόνου να περάσουμε πιο ήρεμο καλοκαίρι και να μην ασχοληθεί κανείς με μας.


Αλλωστε τη δημοσιότητα ποτέ δεν την επιδιώξαμε. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι αυτά τα χρόνια μας στηρίζουν και θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν προσδοκώντας σε νέους ηθικούς αλλά και υλικούς χορηγούς”.


Ο πρόεδρος 


Νίκος Νικολόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button