Ειδήσεις

Ανακοίνωση τριών δημοτικών παρατάξεων

ΘΕΜΑ :  Ηλεκτρονικός  Διαγωνισμός, με τίτλο,  «Προμήθεια διανεμόμενων τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ταμείου ευρωπαϊκής βοήθειας, για τους απόρους (ΤΕΒΑ) για τις ανάγκες της αποκεντρωμένης προμήθειας τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής 2018-2019 από την κοινωνική σύμπραξη «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ» της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης».

Κύριε Δήμαρχε,

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου σε αρκετά Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης κυριαρχούν καταγγελίες της εταιρείας Cosmo plus για πιθανές παρατυπίες στις διαδικασίες του ανωτέρω διαγωνισμού, τόσο από την επιτροπή αξιολόγησης όσο και από την οικονομική επιτροπή.

Εμφανίζουν μάλιστα στα Μ.Μ.Ε. δημόσια, αρκετά στοιχεία, προσπαθώντας να αποδείξουν την ορθότητα των καταγγελιών τους. Χωρίς φυσικά καμία διάθεση να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα καμιάς εταιρείας και κανενός επιχειρηματία, θα θέλαμε όμως περεταίρω διευκρινήσεις από εσάς για το ζήτημα αυτό διότι η διαφορά στις οικονομικές προσφορές αγγίζει τα 660.000 χιλιάδες ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για ένα Δήμο σε μία μάλιστα τόσο δύσκολη περίοδο και οικονομική συγκυρία όπως αυτή που διανύουμε.

Είναι αυτονόητο ότι εσείς ως Δήμαρχος εκπροσωπώντας τον Δήμο μας, είτε θα πρέπει να αντιδράσετε δικαστικά κατά της συγκεκριμένης εταιρείας προκειμένου να υπερασπίσετε το κύρος του Δήμου μας, είτε να ελέγξετε τις συγκεκριμένες καταγγελίες και να πράξετε αναλόγως.

Κύριε Δήμαρχε, οι 660.000 χιλιάδες ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό που θα μπορούσε, εάν είχε εξοικονομηθεί από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, να χρησιμοποιηθεί επ΄ ωφελεία και προσθετικά περισσότερων κοινωνικά δοκιμαζόμενων ομάδων δημοτών μας.

Θεωρούμε υποχρέωσή σας να κάνετε το αυτονόητο και να ενεργήσετε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των Δημοτών μας.

                                                                ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

                                                                             Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

         ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

        Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

   ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button