Ειδήσεις

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αβδήρων για το 2021 και η ανεύθυνη στάση της Αντιπολίτευσης

Για πρώτη φορά ο Δήμος Αβδήρων διαθέτει Τεχνικό Πρόγραμμα προϋπολογισμού 10.700.000€ σημαντικών έργων υποδομής. Τα 9.300.000€ προέρχονται από εντάξεις έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΊΤΣΗΣ, ΕΣΠΑ Περιφέρειας ΑΜΘ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και LEADER) και 1.400.000€ από ΣΑΤΑ και ίδιους πόρους του Δήμου Αβδήρων.

  1. Τα έργα του Τεχνικού Προγράμματος αφορούν όλους τους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων των οικισμών. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Αβδήρων, Διευθετήσεις υδατορεμάτων, Κατασκευή αιθουσών διδασκαλίας, Ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων, Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων, Κατασκευή πιστοποιημένων παιδικών χαρών, Ασφαλτοστρώσεις δρόμων κλπ.
  2. Η Αντιπολίτευση του Δήμου Αβδήρων καταψήφισε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο το συγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα και το πιο ωραίο είναι ότι δεν πρότεινε κανένα έργο για τα χωριά μας.
  3. Δυστυχώς δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τις υπόλοιπες παρατάξεις και ιδίως από την παράταξη του κ. Κριτσίνη που το μοναδικό ενδιαφέρον της είναι να βλάψει το Δήμο Αβδήρων. Δεν περιμέναμε όμως μια τόσο ανεύθυνη στάση από έναν πρώην Δήμαρχο που γνωρίζει τη λειτουργία του Δήμου.
  4. Οι δημότες του Δήμου Αβδήρων μας εμπιστεύτηκαν και μας ξανά εκλέξανε Δημοτική Αρχή για να εκτελέσουμε σημαντικά έργα υποδομών και αυτό θα πράξουμε παρά τα εμπόδια που βάζει η Αντιπολίτευση.
  5. Ο Δήμος Αβδήρων είναι από τους πρώτους Δήμους σε απορροφήσεις κονδυλίων στην Περιφέρεια ΑΜΘ (20.000.000€ από το 2014) και δεν θα αφήσουμε κανέναν κ. Κριτσίνη, κ. Τσολακίδη και κ. Αντωνιάδη να οδηγήσουν το Δήμο Αβδήρων στο τέλμα, την απραξία και τη μιζέρια. Τελικά έχουν δίκαιο όσοι λένε ότι ” Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”. Το 2023 οι συνδημότες μας  θα μας κρίνουν ξανά και είναι σίγουρο ότι θα είστε και πάλι στην αντιπολίτευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button